profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Tanaks: Pirmie testi ar 'Hyundai' bija labi - saņēmu to komfortu, kuru gribēju

Go4speed 02.01.2020 - 09:28 Tanaks: Pirmie testi ar 'Hyundai' bija labi - saņēmu to komfortu, kuru gribēju
Tanaks testos

''Hyundai Motorsport'' pilots Ots Tanaks decembra sākumā aizvadīja pirmos testus ar ''Hyundai i20 Coupe WRC'' automašīnu, jau ar pirmajiem braucieniem demonstrējot lielisku ātrumu. Igauņu sportists atklāja, ka jau ar pirmajiem braucieniem viņš ātri aprada ar jauno auto. Pilots piebilda, ka pirms pirmajiem īstajiem testiem viņš jau iepriekš izbrauca ar auto, lai piemērītu un saregulētu krēslu, tādējādi, lai pirmajos nopietnajos testos viņš netērētu laiku un uzreiz varētu sākt aizvadīt testus.

Tanaks portālam wrc.com atklāja, ka pirmajos testos izmantojis Tjerī Noivila un Sebastjana Lēba regulējumus, kuri aizvadīja testus iepriekš, taču laikā gaitā tika veiktas nelielas izmaiņas (fine-tuning).


Foto: Ekrānšāviņš

''Montekarlo rallijs parasti ir tās sacensības, kurās svarīgākais nav uzreiz atrasties virsotnē. Tas nav rallijs, kurā visu nosaka automašīnas ātrums. Tas ir smags rallijs, kurā svarīgākais atrast pārliecību un justies komfortabli. Daudz kas Montekarlo rallijā sastāv no sīkumiem. Taču šajos testos saņēmu to komfortu, kuru gribēju,'' iesāk Ots Tanaks.

Pagājušā gada WRC čempions piebilda, ka nākamajos testos pirms Montekarlo rallija viņš grib braukt ekstremālākos laikapstākļos (sniegs, ledus), jo šobrīd viņam ir saprotams tikai, kā auto brauc normālos apstākļos.

''Par pašu ''Hyundai'' komandu bez šaubām varu teikt, ka tā ir īsta rūpnīcas komanda. Līmenis ir ļoti augsts. Viņi zina, ko dara. Atsauksmes un atbalsts uzreiz bija ļoti labs. Esmu priecīgs,'' tā Tanaks.





Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png