profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ožjē par bīstamo momentu testos: Joprojām meklēju 'Toyota Yaris WRC' robežas (VIDEO)

Go4speed 21.12.2019 - 19:33 Ožjē par bīstamo momentu testos: Joprojām meklēju 'Toyota Yaris WRC' robežas (VIDEO)
Ožjē bīstamais moments. Foto: Tomi Saukkonen

Pēc gatavošanās Montekarlo WRC rallijam, ''Toyota'' komanda devās uz Somiju, lai ziemas apstākļos aizvadītu testus un gatavotos Zviedrijas WRC rallijam. Testus aizvadīji visi trīs komandas jaunie piloti, kur piektdien kārta bija Sebastjanam Ožjē.

''Apstākļi šodien (piektdien) bija izaicinoši, jo uz ceļa bija uzsnidzis svaigs sniegs. Mēs joprojām mācāmies apgūt šo automašīnu, lai varētu tai pilnībā uzticēties. Ir vajadzīgi daudz nobraukti kilometri, lai šim auto varētu pilnībā uzticēties. Taču auto ir potenciāls,'' saka seškārtējais WRC čempions Sebastjans Ožjē.


Foto: hencca.galleria.fi

Ožjē pēdējos gados braucis gan ar ''Ford Fiesta WRC'', gan ''Citroën C3 WRC'', bet nākamsezon sportista rīcībā būs ''Toyota Yaris WRC''. Ožjē atklāj, ka šobrīd grūti salīdzināt šo auto ar iepriekšējiem. ''Man patīk, kā šī automašīna reaģē uz vadāmību. Taču vēl ir jāpielāgojas. Man vēl joprojām ir vajadzīgs laiks.''

Testos kādā no līkumiem Ožjē pamanījās sagriezties. ''Mums no rīta bija pāris bīstamāki momenti, jo saķere bija ļoti mānīga. Kā jau teicu, joprojām meklējam auto robežas, it īpaši mašīnas aizmugurē, kurai pagaidām vēl pilnībā neuzticos. Vienā no līkumiem nedaudz sagriezāmies, taču nekas nopietns. Vissvarīgākais, ka varējām turpināt braukt un krāt kilometrus,'' tā Ožjē.

Pirms Montekarlo WRC rallija ''Toyota'' aizvadīs vēl vienus testus.





Bīstamais moments (no 2:10):

Video rallit.fi


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png