profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Hyundai' WRC čempionātā varētu startēt ar divām komandām

Go4speed 11.12.2019 - 18:13 'Hyundai' WRC čempionātā varētu startēt ar divām komandām
Andreas Mikelsens un Andrea Adamo. Foto: Colin McMaster

''Hyundai Motorsport'' komanda, lai savā īpašumā paturētu Kreigu Brīnu un Andreasu Mikelsenu, nākamsezon pasaules rallija čempionātā (WRC) varētu startēt ar divām komandām.

Mikelsens šosezon ''Hyundai'' sastāvā piedalījās desmit posmos, kuros norvēģis sakrāja 102 punktus, kas viņam sezonas kopvērtējumā deva augsto ceturto vietu. Tikmēr Kreigs Brīns šosezon ar ''Hyundai i20 Coupe WRC'' startēja divos rallijos, kur abos posmos sportists ''Hyundai'' komandas bosam par sevi atstāja lielisku iespaidu. Abi sportisti palīdzēja ''Hyundai Motorsport'' komandai šogad izcīnīt ražotāju kausu.

Ņemot vērā, ka nākamsezon galvenajā komandā startēs Ots Tanaks, Tjerī Noivils, Sebastjans Lēbs un Dani Sordo, Mikelsenam un Brīnam nav vietas galvenās komandas sastāvā.

Jāpiebilst, ka agrāk ''Hyundai'' WRC jau startēja ar divām komandām.


Kreigs Brīns. Foto: Hyundai Motorsport

Uz jautājumu, vai ''Hyundai'' boss izskata iespēju, ka ''Hyundai'' WRC varētu startēt ar divām komandām, Andrea Adamo saka: ''Šobrīd runāju par daudzām lietām un dažādām iespējām. Mēs strādājam kopā ar Brīnu un Mikelsenu. Mēs strādājam ļoti smagi, lai noturētu viņus. Tā kā mēs zinām, ka nākamajā sezonā WRC čempionātā būs mazāk WRC mašīnu, viss, ko varu censties darīt, izgudrot veidus, kā čempionātā varētu startēt vairāk WRC automašīnas. Kā jūs jau šogad redzējāt, tad esmu kaut ko izgudrojis, un gribu turpināt izgudrot,” saka Andrea Adamo.

''Nezinu, kā un kad tas varētu notikt, bet vissvarīgākā lieta ir tā, lai būtu ideja. Ja jums ir ideja, tad jūs varat sasniegt mērķi. Mūsu mērķis ir censties visu salikt kopā,” nobeidz Adamo.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png