profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Hyundai' un 'Toyota' komandas kā pirmās sāk gatavoties jaunajai WRC sezonai (VIDEO)

Go4speed 03.12.2019 - 20:55 'Hyundai' un 'Toyota' komandas kā pirmās sāk gatavoties jaunajai WRC sezonai (VIDEO)
Noivils testos. Foto: Bastien Roux Photographie

Šajā nedēļā jaunajai pasaules rallija čempionāta (WRC) sezonai sākušas gatavoties ''Hyundai'' un ''Toyota'' komandas. Kā pirmais Francijas alpos testus ar ''Hyundai i20 WRC'' automašīnu sācis Tjerī Noivils. Pēc tam paredzēts, ka pirmos testus ar ''Hyundai'' aizvadīs Ots Tanaks, bet noslēgs testus Sebastjans Lēbs.

Tāpat testus uzsāks ''Toyota'' komanda, kuras sastāvā nākamsezon startēs trīs jauni piloti – Sebastjans Ožjē, Elfins Evans un Kalle Rovanpera. Tikmēr M-Sport komandas plāni vēl nav zināmi, jo komanda šobrīd vēl nav paziņojusi savu sastāvu jaunajai sezonai.


Foto: Bastien Roux Photographie

''Ar nepacietību gaidām, kad pirmos braucienus ar ''Hyundai i20 WRC'' aizvadīs Ots Tanaks, lai dzirdētu viņa atsauksmes. Viņš ar šo auto vēl nav braucis ne reizi, tāpēc redzēsim, kā viņam ies. Tas ir labi, ka mums būs tāda iespēja gūt atsauksmes no tāda Top līmeņa braucēja, kāds ir Tanaks. Mēs ar to esam saskārušies, kad pagājušajā gadā mūsu komandai pievienojās Lēbs,'' saka ''Hyundai'' boss Andrea Adamo.

Jāpiebilst, ka pirms testiem Tanaks esot pieprasījis dažādus regulējumu variantus, taču komanda šo negribēja komentēt plašāk.


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png