profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Makinens: Martina izteikumus lasīju ar lielu izbrīnu - tas viss man ir nesaprotams

Go4speed 02.12.2019 - 23:46 Makinens: Martina izteikumus lasīju ar lielu izbrīnu - tas viss man ir nesaprotams
Foto: TOYOTA GAZOO Racing WRC

Nesen jau ziņojām, ka Marko Martins igauņu medijiem sniedza savu viedokli par ''Toyota'' komandu un tās vadītāju Tomiju Makinenu, atzīstot, ka, ja viņš būtu bijis Makinena vietā, viņš rīkotos savādāk. ''Makinens ar Tanaku varēja noslēgt līgumu, ja viņš to gribētu. Piemēram, augustā un septembrī, kad līgums stāvēja uz galda. Bet, ja futbola vārtsargs (domāts Makinens) kādā brīdī dodas uz rezervistu soliņu, pastāv liela iespēja, ka pretinieks iesitīs vārtus. Ja es gribētu tādu braucēju kā Tanaku, rīkotos savādāk. Ja gribat labāko savai komandai, tad jārīkojas ir savādāk. Nedomāju, ka Makinens rīkojās pareizi.”

Somu portālam Rallit.fi Makinens atzina, ka parasti nelasot komentārus vai citu izteiktos viedokļus, taču šoreiz viņš esot izlasījis Martina sacīto. ''Parasti šādus viedokļus bieži nelasu, bet, ņemot vērā, ka šoreiz runāja šis kungs (Martins), nolēmu izlasīt. Jāsaka, ka šo visu lasīju ar lielu izbrīnu. Nevaru saistīt sevi ar tām lietām, par kurām runā Marko. Nezināju, ka viņš šādi runā,” smejoties saka Tomijs Makinens.

''Tas viss man ir nesaprotams. Lasot viņa teikto, nonācu pie secinājuma, ka es it kā nesaprotu, kā rīkoties komandā ar tādām lietām,” ironizējot turpina Makinens.

''Toyota'' vadītājs uzskata, ka Tanaks un viņa mazā komanda bija tie, kuri nevēlējas turpināt sadarbību. ''Man radās iespaids, ka Ots negribēja turpināt ar mums sadarbību, vai arī viņu spēcīgi ietekmēja Martins. Tas arī viss, ko varu pateikt. Katram ir tiesības teikt to, ko vēlas, bet vairs negribu izteikties par šo jautājumu. Cenšos darīt savas lietas un likt citus mierā.”
Komentāri
kasparsleists 04.12.2019 09:23
Nu tik izvairīgi atbildēja, ka vēl nekonkrētāku atbildi pat izdomāt nevar.
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png