profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Portāls: Subaru izskata iespēju atgriezties WRC rallijā

Go4speed 25.11.2019 - 11:34 Portāls: Subaru izskata iespēju atgriezties WRC rallijā
Foto: Subaru Motorsports USA

Kā ziņo spāņu portāls AutoHebdo.es, tad japāņu autoražotājs ''Subaru'' izskata iespēju atgriezties pasaules rallija čempionātā. 2022. gadā plānots veikt ievērojamas izmaiņas pasaules rallija čempionāta (WRC) tehniskajos noteikumos, kas paredz sacīkšu mašīnu elektrifikāciju un hibrīda tehnoloģiju ieviešanu. Portāls ziņo, ka gala lēmums būs atkarīgs no tehnisko noteikumu detaļām – vai, piemēram, būs iespējams lielo krosoveru ''Subaru XV Hybrid'' sagatavot atbilstoši WRC prasībām.


Foto: ARX Rallycross

Atgādināsim, ka nesen tika paziņots, ka turpmāk vairs nebūs Amerikas rallijkrosa (ARX) čempionāts (ARX), kurā ļoti veiksmīgi sevi pierādīja ''Subaru'' komanda. Neskatoties uz šo lēmumu, ''Subaru of America'' motorsporta menedžeris Viljamss Stoks atklāja, ka ''Subaru'' turpinās startēt rallijkrosā un rallijā.

''''Subaru'' un ''Vermont Sports Car'' ir vīlušies, ka 2020. gadā nenotiks ARX seriāls, it īpaši tāpēc, ka ''Subaru'' šogad ARX čempionātā izcīnīja komandas čempiontitulu. Taču mēs saprotam, ka IMG ir tiesības pārtraukt seriālu, pamatojoties uz viņu pašu biznesa vajadzībām. Taču mums vēl ir liela iespēja braukt rallijkrosu Amerikā. Pēdējo mēnešu laikā mums ir bijušas vairākas sarunas ar citiem šī sporta spēlētājiem par to, kādā virzienā tas nākotnē varētu doties. Šis ir neticami aizraujošs sporta veids ar lielu potenciālu. Šī ir iespēja īstajiem cilvēkiem iesaistīties un radīt kaut ko jaunu. Lai arī ARX seriāla vairs nebūs, mēs jūtamies labi par šī sporta nākotni kopumā un sagaidām, ka būsim konkurētspējīgi rallijkrosā arī 2020.gadā,'' saka Viljamss Stoks.


Foto: Ben Haulenbeek/Subaru Motorsports USA

Tāpat Viljamss Stoks piebilda, ka, neskatoties uz plāniem turpināt startēt rallijkrosā, ''Subaru'' turpinās startēt rallijā, kā arī strādās pie citiem augsta līmeņa projektiem partnerībā ar ''Vermont Sports Car''.

''''Subaru joprojām ir saistīts ar ralliju un rallijkrosu, un mums ir daži aizraujoši plāni 2020. gadā. Mēs vēl neesam gatavi runāt par visiem mūsu plāniem, bet tagad tie liekas kopā, un mūsu faniem būs daudz par ko satraukties nākamajā gadā.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png