profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lapi: Nemelošu, jo Citroen pieņemtais lēmums man ir ļoti sliktas ziņas

Go4speed 21.11.2019 - 09:31 Lapi: Nemelošu, jo Citroen pieņemtais lēmums man ir ļoti sliktas ziņas
Esapeka Lapi

Trešdien jau ziņojām, ka ''Citroen'' rallija komanda oficiāli paziņoja, ka tā 2020.gadā nestartēs WRC čempionātā. ''Ņemot vērā Sebastjana Ožjē lēmumu pamest ''Citroen Racing'' komandu pēc šīs sezonas, ''Citroen'' nolēmis pamest WRC čempionātu un nestartēt 2020.gada sezonā, jo šobrīd WRC tirgū nav pieejami Top klases braucēji,'' tika teikts ''Citroen'' paziņojumā.

Ja Ožjē, visticamāk, pievienosies ''Toyota'' komandai, tad ''Citroen'' otrs pilots Esapeka Lapi, kuram sākotnēji bija līgums ar ''Citroen'' arī uz 2020.gada sezonu, palicis bez darba. ''Nemelošu, jo šīs man un visai rallija ģimenei ir ļoti sliktas ziņas. Man žēl komandas personālu un fanus, bet neko šeit nevar darīt. Sācies darbs, lai atrastu vietu kādā komandā nākamajiem gadiem. Nav daudz laika palicis, bet man apkārt ir ļoti stipra komanda,'' tā Esapeka Lapi, kurš šosezon WRC čempionātā aizvadīja ne to labāko sezonu, ar 83 punktiem ieņemot desmito vietu.


Esapeka Lapi

Atgriezties WRC bija plānojis arī Mads Ostbergs, kurš šosezon ar ''Citroen Racing'' komandu startēja WRC 2 Pro čempionātā. ''Šī ir skumja diena ''Citroen Racing'', WRC un mums. Kopā ar ''Citroen'' ģimeni aizvadīju labus gadus, taču cerēju uz ko vairāk. Būs grūti gada beigās atrast vietu augstākajā līmenī, kad palikusi viena komanda. Mēs zinām, ka mums ir ātrums, lai cīnītos par augstākajām vietām. Esmu pārliecināts, ka braukšana šogad ar R5 mašīnu mani padarīja par labāku braucēju. Neesmu pabeidzis savu misiju WRC. Darīšu visu iespējamo, lai atgrieztos pie rallija auto stūres,'' saka Mads Ostbergs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png