profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vācu portāls: Ožjē šonedēļ aizvadīs testus ar 'Toyota'

Go4speed 04.11.2019 - 09:40 Vācu portāls: Ožjē šonedēļ aizvadīs testus ar 'Toyota'
Sebastjans Ožjē

Pēc tam, kad igaunis Ots Tanaks pievienojās ''Hyundai'' komandai, parādījās runas, ka Sebastjans Ožjē, kuram vēl ir spēkā līgums ar ''Citroen'' komandu uz vēl vienu sezonu, varētu pievienoties ''Toyota'' vienībai.

Pagājušās nedēļas izskaņā vācu portāls Rallye Magazin, atsaucoties uz saviem avotiem, ziņoja, ka Ožjē šonedēļ aizvadīs testus ar ''Toyota Yaris WRC'' automašīnu. Ožjē šajā sezonā vairākas reizes rallija laikā pauda neapmierinātību ar ''Citroen C3 WRC'' automašīnu, atzīstot, ka ar tādu auto viņš nevar cīnīties par uzvarām.

Uz jautājumu, vai Makinens izskata iespēju, ka Ožjē varētu pievienoties ''Toyota'', soms pirms pāris dienām atzina, ka ''Neko nevaru komentēt. Mēs turpinām sarunas ar pilotiem. Līdz ko būs ko teikt, tā par to ziņosim,'' saka Tomijs Makinens.


Foto: TOYOTA GAZOO Racing WRC

Atgādināsim, ka Ožjē līgums ar ''Citroen'' ir uz vēl vienu sezonu, bet pēc tam Ožjē pametīs ralliju. ''Mums ir līgums ar Ožjē uz nākamo sezonu,'' saka ''Citroen'' šefs Pjērs Budars.

Vēlāk brīvdienās Makinens somu medijiem paskaidroja, ka iegūt Ožjē uz nākamo sezonu ir praktiski neiespējams. ''Kamēr Ožjē ir līgums ar ''Citroen'', mēs praktiski viņu nevaram nolīgt. Mēs ar viņu neesam runājuši par iespējamo sadarbību, jo, kā jau teicu, viņam šobrīd ir spēkā esošs līgums ar ''Citroen''. Mēs neko nevaram tur darīt.''

Tiek ziņots, ka Ožjē līgumā ir punkts, kas paredz, ka viņam ir iespēja lauzt līgumu ar ''Citroen'', tikai ar nosacījumu, ka viņš nepievienojas nevienai citai WRC komandai.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png