profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Spānijas WRC rallija norises vietu pārņem pamatīgs lietus, negaiss un plūdi (VIDEO)

Go4speed 22.10.2019 - 22:59 Spānijas WRC rallija norises vietu pārņem pamatīgs lietus, negaiss un plūdi (VIDEO)
Foto: Co-driver Torstein Eriksen

Otrdien Spānijas WRC rallija dalībnieki sāka iepazīties ar trasi, kur pirmajā dienā bija jāpieraksta grants ātrumposmi, Shakedown posms (notiks pa granti) un viens asfalta dops.

Kā no rīta savā instagram kontā ziņoja Nikolaja Grjazina stūrmanis Jaroslavs Fedorovs, tad, iepazīstoties ar grants ātrumposmiem, sportistus pārsteidza stiprs lietus, kas ceļus pārvērta pamatīgā slidotavā.


Foto: Kalle Rovanpera

Jaroslavs zināja teikt, ka vienā no posmiem kāda sportista pierakstu mašīna nav spējusi tikt nelielā kalnā, bet vēlāk tā esot noslīdējusi no ceļa, jo ceļa segums esot bijis ārkārtīgi slidens. Stūrmanis piebilda, ka lietus dēļ ceļus redzēt esot bijis ļoti grūti, kā arī vietām esot bijusi migla. Vēlāk sportistiem tika paziņots, ka lietus dēļ iepazīšanās ar Shakedown posmu pārcelta uz trešdienu.

Taču tiek ziņots, ka jau trešdien gaidāms saulains laiks, bet rallija laikā sola pat karstus laikapstākļus.

''Otrdien trases pierakstu laikā pamatīgi lija, tāpēc viss ceļš bija vienā ūdenī. Būs interesanti redzēt, kādi ceļa apstākļi būs piektdien. Šobrīd tie ir ekstrēmi,'' tā teica Kalles Rovanperas stūrmanis.

Otrdienas vakarā pēc publicētajiem video sociālajos tīklos redzams, ka turpinās gan lietus, gan arī negaiss.

Ostberga video no rallija norises vietas:

                        



Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png