profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Citroen' Spānijā bez jaunajiem uzlabojumiem, Austrālijā plāno pieteikt trešo auto (VIDEO)

Go4speed 22.10.2019 - 21:22 'Citroen' Spānijā bez jaunajiem uzlabojumiem, Austrālijā plāno pieteikt trešo auto (VIDEO)
''Citroen'' testē jaunos aerodinamikas uzlabojumus, Foto: Marc Ferraro

Gaidāmajā Spānijas WRC rallijā ''Citroen'' bija plānojusi startēt ar būtiskiem aerodinamikas uzlabojumiem, kas nesen tika izmēģināti testos, taču noskaidrojies, ka šie uzlabojumi netiks izmantoti ne šajā, ne Austrālijas rallijā. Komandas pārstāvis atzina, ka jaunās detaļas vēl nav izgājušas homoligāciju.

Jāatzīst, ka ''Citroen'' līdz šim Spānijas rallijā ir veicies diezgan labi. Arī pēdējos divos gados tieši ''Citroen'' (Kriss Mīke un Sebastjans Lēbs) uzvarēja šajā rallijā, taču šogad uz asfalta ''Citroen'' vairs nav tik spēcīgs kā iepriekš. Piemēram, pēdējā šī gada asfalta rallijā, kas notika Vācijā, franču komandas piloti izcīnīja vien septīto un astoto vietu.


''Citroen'' testē jaunos aerodinamikas uzlabojumus. Foto: Marc Ferraro

Tāpat franču vienība atzinusi, ka, ja Ots Tanaks Spānijas WRC nekļūs par čempionu, tad sezonas noslēdzošajā posmā ''Citroen'' pirmo reizi uz starta izies ar trim mašīnām, kur trešo ''Citroën C3 WRC'' pilotēs Mads Ostbergs, kurš šosezon vēl nav braucis ar WRC auto.

Austrālijas WRC rallijā ļoti liela nozīme būs starta pozīcijai, kas nozīmētu to, ka, ja Ostbergs startētu šajā rallijā, tad viņš trasē no visām WRC automašīnām dotos kā beidzamais, kas ļautu viņam pacīnīties par augstu rezultātu un kas varētu atņemt punktus sīvākajiem konkurentiem. Tāpat tiek baumots, ka ''Citroen'' Austrālijā ar trim ekipāžām varētu izspēlēt dažādas taktiskās spēles, kas varētu palīdzēt Ožjē.


''Citroen'' testē jaunos aerodinamikas uzlabojumus. Foto: Marc Ferraro

''Esam strādājuši, cik smagi vien varējām, lai abas ekipāžas Spānijas WRC varētu pacīnīties par labu rezultātu. Ja tas izdosies un mēs vēl būsim cīņā par čempiontitulu, tad Austrālijas WRC mēs uz starta iziesim ar trim auto, lai mēģinātu atņemt punktus Ožjē konkurentiem. Ostbergs pagājušajā gadā Austrālijā finišēja trešajā vietā, un viņam šajā slidenajā rallijā šogad būs ļoti laba starta pozīcija piektdien. Viņam noteikti ir spējas, lai palīdzētu komandai,'' saka ''Citroen'' vadītājs Pjērs Budars.

Līdz šim Ostbergs šosezon startē WRC 2 Pro klasē, kur divus posmus līdz sezonas beigām viņš ieņem trešo vietu, piecus punktus zaudējot Gasam Grīnsmitam.

Kopvērtējumā līderis ir Tanaks (240), kuram seko Sebastjans Ožjē (212) un Tjerī Noivils (199).

''Citroen'' testē jaunos aerodinamikas uzlabojumus


''Citroen'' testē jaunos aerodinamikas uzlabojumus
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png