profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pārtrūkst Mikelsena un viņa menedžmenta kompānijas ilgā sadarbība

Go4speed 16.10.2019 - 10:51 Pārtrūkst Mikelsena un viņa menedžmenta kompānijas ilgā sadarbība
Veibijs un Mikelsens. Foto: www.evenmanagement.no

Pēc desmit gadu ilgas sadarbības pārtrūkusi norvēģu rallija braucēja Andreasa Mikelsena un viņa EVEN menedžmenta kompānijas sadarbība, kas beigsies 31.decembrī.

''Kopā nolēmām, ka Mikelsenam sava karjera turpmāk jāpārvalda pašam,'' saka EVEN menedžmenta kompānijas vadītājs Eriks Veibijs. ''Mums kopā ar Andreasu bija lielisks ceļojums. Pēdējos desmit gadus mēs esam pārdzīvojuši kāpumus un kritumus. Viņš bija mūsu pirmais sportists, un gadu gaitā mums ir izveidojušās tuvas attiecības. Tagad kopā esam nolēmuši, ka ir pienācis laiks Andreasam pašam vadīt savu karjeru. Tas noteikti būs dīvaini sekot viņam no malas, bet esmu pārliecināts, ka mēs joprojām būsim kontaktos. Mēs viņam nākotnē vēlam visu to labāko, un esmu pārliecināts, ka tuvākajā laikā mēs viņu redzēsim uz goda pjedestāla.”


Foto: No sportista personīgā arhīva

Kopā ar EVEN menedžmenta kompāniju Mikelsens 2009.gadā kļuva par Norvēģijas N grupas čempionu, 2011. un 2012.gadā Andreas kļuva par IRC čempionu, bet kopš 2013.gada viņš savu karjeru turpina WRC čempionātā. Līdz šim sportists WRC uzvarējis trīs reizes.

''EVEN loma manā motosporta karjerā ir bijusi izšķiroša. 2009. gadā viņi noticēja man un deva iespēju pilnībā sasniegt to, ko vēlējos vairāk par visu. Man ir laimējies cieši sadarboties ar tik daudziem talantīgiem cilvēkiem, kas visi ir liela daļa no tā, kas esmu šodien. Tas ir bijis fantastisks ceļojums cauri labiem un izaicinošākiem laikiem. Visu savu motosporta karjeru esmu bijis aplenkts ar “sistēmu”, tāpēc jūtu, ka tagad ir pienācis laiks vadīt savu karjeru pašam. Izaicinājums, kas man šķiet gan aizraujošs, gan arī mazliet biedējošs, tomēr ticu, ka varu to paveikt,'' saka Andreass Mikelsens, kuram pagaidām vēl nav līguma uz nākamo sezonu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png