profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Hyundai' sastāvā atgriežas Lēbs un Brīns

Go4speed 10.09.2019 - 09:42 'Hyundai' sastāvā atgriežas Lēbs un Brīns
Foto: Hyundai Motorsport

Pēdējās dienās liela rosība notikusi vairākās WRC rallija komandās, kur komandu vadītāji veic pēdējās izmaiņas pirms šī gada sezonas izšķirošajiem posmiem. Viņu vidū ir arī Hyundai komanda, kura šobrīd ražotāju kausā par astoņiem punktiem apsteidz Toyota vienību.


Sebastjans Lēbs. Foto: Hyundai Motorsport

Hyundai komanda paziņojusi, ka tās sastāvā atgriezīsies deviņkārtējais WRC čempions Sebastjans Lēbs, kā arī Kreigs Brīns, kuram šis būs otrais starts ar ''Hyundai i20 Coupe WRC''. Lēbs oktobra beigās startēs Spānijas WRC rallijā, kas būs viņa sestais WRC rallijs šajā sezonā. Pēdējo reizi Lēbs WRC rallijā šogad brauca maijā, Portugāles posmā. Labākais Lēba rezultāts šogad ir 3.vieta Čīles rallijā. Jāatzīmē, ka pagājušajā gadā Lēbs Spānijas WRC rallijā, pēdējo reizi tur braucot 2012.gadā, ar ''Citroën C3 WRC'' automašīnu nedaudz negaidīti izcīnīja uzvaru, bet pavisam kopā franču leģenda šajā rallijā ir uzvarējusi deviņas reizes!

Zināms, ka Lēbs pirms Spānijas rallija turpat Spānijā piedalīsies ''Rally Ciudad de Granada'' rallijā, kas būs lielisks treniņš pirms Spānijas WRC.


Kreigs Brīns. Foto: Hyundai Motorsport

Tāpat piepildījās baumas par Kreiga Brīna startu Velsas WRC rallijā. Brīns savā debijā ar ''Hyundai i20 Coupe WRC'' Somijas WRC izcīnīja septīto vietu, kā arī lieliski izpildīja komandas rīkojumus, tādējādi nonākot Hyundai komandas bosu redzeslokā, jo, iespējams, Brīns šīs vienības sastāvā varētu startēt nākamsezon. ''Esmu pateicīgs Hyundai, ka viņi man un manam stūrmanim tic un uzticas, it īpaši rallijā, kas man ir tik mīļš. Atpakaļ dubļainajos Velsas ceļos, ar pilnu gāzi – nevaru vairs sagaidīt,'' tā Kreigs Brīns, kurš šogad kļuvis par Īrijas asfalta rallija čempionu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png