profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Brīns pēc lieliskā snieguma Somijas rallijā, iespējams, startēs arī Velsas WRC

Go4speed 16.08.2019 - 08:57 Brīns pēc lieliskā snieguma Somijas rallijā, iespējams, startēs arī Velsas WRC
Foto: autosport.com

Kā ziņo Autosport.com, tad Kreigs Brīns, visticamāk, šosezon ir nodrošinājis vismaz vēl vienu startu ar ''Hyundai i20 WRC'' automašīnu. Somijas WRC rallijā Brīns aizvadīja otro ralliju ar ''Hyundai i20 WRC'' automašīnu (pirmais bija ''Rally Estonia'', kur Brīns izcīnīja 5.vietu). Somijas WRC pēc 21.posma Brīns kopvērtējumā bija sestais – 15 sekundes zaudējot komandas biedram Andreasam Mikelsenam, bet tobrīd par 20 sekundēm apsteidzot Tjerī Noivilu. Nākamajā posmā Brīns apzināti par vēlu iebrauca laika kontrolē, par ko tika saņemts sods, lai tādējādi ļautu Noivilam apsteigt viņu un nopelnīt WRC čempionātā vairāk punktus.

Pēc rallija komandas boss Andrea Adamo bija ļoti apmierināts ar Brīna uzrādīto ātrumu. Šobrīd zināms, ka Brīns, visticamāk, brauks Velsas WRC rallijā, taču nav izslēgts, ka īru sportists startēs vēl kādā rallijā.


Foto: Martin Hlinka

''Mums ar Brīnu nav nekāds līgums. Bet, jā, pastāv potenciāla iespēja, ka mēs iesim tālāk kopā. Jau esmu izdomājis, ko gribētu tālāk. Man ir plāns, kurš brauks kurā rallijā, un šajā plānā ir līdzīgs vārds Brīnam. Viņš to ir pelnījis,'' saka Andrea Adamo.

Uz jautājumu, vai Brīns komandā varētu startēt 2020.gadā, Adamo piebilda, ka ''Viņš parādīja savu ātrumu un viņš ir pietiekami gudrs, lai startētu rūpnīcas komandā. Viņš bija labs testos, un pēc Somijas rallija redzu daudz labu lietu. Ja tev dzīvē brauc garām vilciens, un tu esi gudrs, tad tu lec tajā iekšā. Ja tu esi muļķis, tad to iespēju izmet atkritumu tvertnē. Domāju, ka Somijas WRC parādīja, kurš ir gudrs, bet kurš nē.”

Zināms, ka šajā nedēļas nogalē Brīns startēs asfalta Today's Ulster rallijā, kur pirmo reizi šosezon Brīns startēs ar ''Hyundai i20 R5''. Šosezon Brīns aizvadījis jau desmit rallijus (trīs ar WRC automašīnām), kuros kopā izcīnītas sešas uzvaras.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png