profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

WRC kopvērtējuma līderis Noivils: Cepuri nost Seska priekšā

Go4speed 09.07.2024 - 19:01 WRC kopvērtējuma līderis Noivils: Cepuri nost Seska priekšā
Tjerī Noivils

WRC kopvērtējuma līderis Tjerī Noivils ir uzslavējis FIA pasaules rallija čempionāta jaunpienācēja Mārtiņa Seska ātrumu, ko viņš parādīja Polijas WRC rallijā.

Sesks, kurš ātrajā grants rallijā debitēja ar ''M-Sport Ford Puma'', kas nav hibrīdautomobilis, sacensības noslēdza vienu pozīciju aiz Noivila un kopvērtējumā ieņēma augsto piekto vietu. Tomēr Sesks pēc sestdienas čempionāta līderim Noivilam atņēma divus punktus, jo pēc sestdienas Sesks/Francis par 0,1 sekundi apsteidza Noivilu.


Foto: Bitto Zsolt

Jāatzīmē, ka otrās dienas pirmajā dopā Sesks, izmantojot lielisko starta pozīciju, pamanījās uzrādīt arī otro ātrāko laiku starp visām ekipāžām.

"Tas noteikti ir patīkami," sacīja Tjerī Noivils, kurš pēc septītā no 13 posmiem WRC kopvērtējumā par 15 punktiem apsteidz Elfinu Evansu. "Kad es ierados WRC, visu laiku tīrīju ceļu, kas, protams, dažkārt bija mazliet nomācoši. Taču, neraugoties uz to, cepuri nost Seska priekšā, jo viņš ir paveicis ļoti, ļoti labu darbu, lai arī pirmo reizi brauca ar šādu ātru automašīnu."

WRC Polijas posms iezīmēja pirmo no trim ātrajiem grants rallijiem pēc kārtas. Hyundai komandas zvaigzne Noivils atzīst, ka uz šādiem ātriem ceļiem viņš mazāk jūtas kā mājās, tāpēc nākamie posmi būs izšķiroši.


Foto: Biagini Sebastiano Photography

"Domāju, un tas tiešām nav noslēpums, ka šobrīd mums ir vislielākā cīņa ātrajos rallijos," turpina Noivils. "Mums ir jāsaglabā vēsa galva un jāseko sajūtām. Pozitīvi ir tas, ka, ja braucam ar pilnu jaudu, tad ātrums ir, taču mums ir vajadzīgi labi apstākļi. Sarežģītās nedēļas nogalēs iegūtie punkti ir visvērtīgākie, un Polijā mēs ieguvām pieklājīgu punktu skaitu, ņemot vērā tik sarežģīto nedēļas nogali.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png