profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Noivils neapmierināts ar Portugāles WRC rallija nepilna laika braucējiem

Go4speed 08.05.2024 - 18:23 Noivils neapmierināts ar Portugāles WRC rallija nepilna laika braucējiem
Foto: Hyundai Motorsport

WRC kopvērtējuma līderis Tjerī Noivils Portugāles rallijā trasē dosies pirmais, tīrot ceļu saviem neregulārajiem konkurentiem.

Pēc četriem posmiem Hyundai zvaigzne ir apmierināts ar savu sešu punktu pārsvaru pār ''Toyota'' komandas konkurentu Elfinu Evansu, taču viņš ir mazāk apmierināts ar to, ka Portugāles rallijā startēs Evansa komandas biedri Sebastjans Ožjē un Kalle Rovanpera. Šie abi ''Toyota'' komandas braucēji startēs izdevīgākās pozīcijās - attiecīgi no piektās un septītās starta vietas. Tāpat arī Noivila komandas biedram Dani Sordo piektdien būs ļoti laba starta vieta, jo spānis piektdien startēs pēdējais no Rally1 automašīnām.

Kas ir vēl sliktāk beļģim? Šī brīža laika prognozes liecina, ka rallija laikā spīdēs saule, kas Noivilam vieglas dienas nesola.


Foto: Honza Froněk

Vaicāts par savām izredzēm pirms Portugāles rallija, Noivils portālam DirtFish sacīja: "Neesmu tik pārliecināts par labu rezultātu. Būt pirmajam uz ceļa, kad visi pārējie, kuri brauc tikai pusi vai nepilnu sezonu, startē no labākas starta pozīcijas... tas mūs sarūgtina. Mēs zinām, ka tur būs grūti.''

"Mēs šajā rallijā neko daudz negaidām, izņemot labu starta pozīciju svētdien, lai vismaz paķertu kādus papildus punktus. Tas ir vienīgais, ko mēs varam darīt."

"Panākumi Portugālē ir atkarīgi no tiem pašiem faktoriem, kā vienmēr: mums ir nepieciešama konsekvence, labi regulējumi un uzticība automašīnai. Starta pozīcija būtiski ietekmēs mūsu sniegumu. Ja līs, mēs būsim ātri, bet, ja būs sauss, mums būs grūtāk, jo visi labi zina šos ātrumposmus,” nobeidz Noivils, kura labākais rezultāts Portugāles rallijā ir uzvara 2018.gadā un divas otrās vietas.

PIEDALIES RALLY BUHARIKI WRC PROGNOŽU SPĒLĒ!

Kopvērtējums:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png