profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mikelsens pēc uzvaras Itālijā mērķē uz goda pjedestālu Horvātijas WRC

Go4speed 17.04.2024 - 00:03 Mikelsens pēc uzvaras Itālijā mērķē uz goda pjedestālu Horvātijas WRC
Andreas Mikelsens

Hyundai komandas braucējs Andreas Mikelsens pirms šīs nedēļas nogalē gaidāmā Horvātijas WRC posma atzinis, ka goda pjedestāls ir sasniedzams.

Sezonas ceturtajā posmā, līdzās Tjerī Noivilam un Otam Tanakam, trešo ''Hyundai i20 N Rally1'' automašīnu pilotēs Andreas Mikelsens, kurš ar šo auto WRC debitēja Montekarlo WRC, kur tika izcīnīta sestā vieta.

Pēc sava 133. WRC posma Mikelsens atzina, ka viņš joprojām var braukt ātrāk ātrajās sekcijās, taču, ņemot vērā, ka pēdējos gados viņš startēja ar Rally2 automašīnu, tad viņam Montekarlo bija grūti pārslēgt ''savu domāšanu'' Rally1 virzienā.


Aizvadītajās brīvdienās Mikelsens startēja Itālijas rallijā, kur tika izcīnīta uzvara ar ''Hyundai i20 N Rally1''. Ja sezonas pirmajā WRC posmā norvēģim bija jāizprot, kā darbojas automašīna, kā no tās gūt maksimālu labumu un kā ''jāpārslēdz domāšana'', lai varētu braukt ātrāk, tad pēc aizvadītā rallija Itālijā Mikelsens cer uz labu rezultātu Horvātijā.

"Mūsu starta pozīcija Horvātijas WRC nedēļas nogales sākumā būs neizdevīga, it īpaši, ja būs lietus, jo būs daudz dubļu," portālam DirtFish saka Andreas Mikelsens. "Galu galā mūsu mērķis ir pjedestāls, bet, ja apstākļi kļūs sarežģīti, tad mēs vēlamies finišēt pieciniekā."

Tikmēr komandas vadītājs Sirils Abitebuls Mikelsenam nav uzstādījis tik augstu latiņu. Viņš vairāk uzskata, ka divi citi komandas pilna laika braucēji (Tjerī Noivils un Ots Tanaks) būs galvenie pretendenti uz augstu rezultātu.


"Mēs esam pieredzējuši šeit panākumus agrāk; mēs zinām, ka gan Tjerī, gan Ots var Horvātijā kāpt uz goda pjedestāla. Ņemot vērā Andreasa spējas uz asfalta, mēs ticam, ka arī viņš var izcīnīt labus punktus."

Mikelsens Horvātijas rallijā ir startējis tikai vienu reizi - 2021. gadā. Toreiz viņš savam ''Škoda Fabia Rally2 evo'' auto salauza balstiekārtu un riteni, un finišēja 5.vietā savā klasē, gandrīz 40 minūtes aiz uzvarētāja Madsa Ostberga.

PIEDALIES RALLY BUHARIKI WRC PROGNOŽU SPĒLĒ!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png