profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hyundai: Noivila publiskie izteikumi ir inteliģenti, Tanakam nāksies pakāpties līdz viņa līmenim

Go4speed 02.04.2024 - 22:43 Hyundai: Noivila publiskie izteikumi ir inteliģenti, Tanakam nāksies pakāpties līdz viņa līmenim
Sirils Abitebols. Foto: press.motorsport.hyundai.com

Ota Tanaka atgriešanās Hyundai komandā pagaidām nav izvērtusies tā, kā viņš to vēlētos. Pēc sezonas trīs posmiem igauņu sportists ar izcīnītiem 33 punktiem kopvērtējumā ir ceturtais, kamēr līderis ar 67 punktiem ir viņa komandas biedrs Tjerī Noivils.

Aizvadītajā Safari rallijā Noivils ieguva otro lielāko punktu skaitu, lai gan kopvērtējumā viņš finišēja tikai piektais. Hyundai komandas vadītājs Sirils Abitebols varēja tikai uzslavēt Noivila cīņassparu, jo braucējs sacensību laikā saskārās ar vairākām neveiksmēm.


Foto: press.motorsport.hyundai.com

"Noivilam un Martinam bija daudz problēmas, no kurām cieta arī visa komanda. Mums bija jāmeklē risinājumi uzreiz un galvenais bija nezaudēt motivāciju. Tjerī attieksme bija priekšzīmīga. Bet arī komandas attieksme, kas saskārās ar visām šīm grūtībām, bija priekšzīmīga," intervijā Beļģijas telekanālam RTBF sacīja Sirils Abitebols.

Tikmēr Tanaks piektdien Safari rallijā izstājās pēc tam, kad pēc neveiksmīgas sadursmes ar akmeni ietriecās valnī. Tomēr noslēdzošajā dienā Tanaks uzrādīja labu tempu, svētdien būdams ātrākais braucējs un finišējot otrajā vietā Power Stage. Igauņu braucējs nedēļas nogalē joprojām spēja iekrāt 12 punktus, neskatoties uz to, ka viņam nācās vienu reizi izstāties no sacensībām.

Neraugoties uz to, Tanaka sezonas sākums ir bijis sarūgtinošs, komandas vadītājs Sirils ir izvirzījis prasību igauņu zvaigznei.


Foto: Honza Froněk

"Manuprāt, šī sezona būs tik saspringta, ka neviens braucējs nevarēs paļauties tikai uz savām braukšanas prasmēm. Automašīnu ir maz, taču konkurence ir tik sīva, ka viss būs atkarīgs no inteliģences un konsekvences, bet vissvarīgākais - no smaga darba. Domāju, ka Ots ir tik spēcīgs braucējs, ka viņam savā karjerā vēl nav bijis nepieciešams strādāt vēl vairāk, lai izcīnītu titulu. Uzskatu, ka Tjerī šajā ziņā var būt iedvesmas avots un paraugs."

"Tjerī sezonas sākums ir bijis ievērojams centienu, apņēmības un nopietnības ziņā. Viņa attieksme pret komandu un viņa publiskie izteikumi ir atbilstoši, inteliģenti un izsvērti pat tad, ja neveicas labi. Mēs redzam patiesi lielisku Tjerī. Otam nāksies pakāpties līdz šim līmenim," nobeidz Abitebols.

Rallija rezultāti:


Kopvērtējums:
1. T.Noivils, 67
2. E.Evans, 61
3. A.Formo, 46
4. O.Tanaks, 33
5. K.Rovanpera, 31
6. T.Katsuta, 30
7. S.Ožjē, 24
8. E.Lapi, 23
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png