profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kenijas WRC treniņos ātrākais Rovanpera un Noivils

Go4speed 27.03.2024 - 13:01 Kenijas WRC treniņos ātrākais Rovanpera un Noivils
Foto: Toyota Gazoo Racing

Pašreizējais WRC čempions Kalle Rovanpera un šī brīža WRC kopvērtējuma līderis Tjerī Noivils trešdienas rīta uzrādīja ātrāko laiku Kenijas WRC treniņos. Rovanpera kopā veica trīs braucienus, un savu ātrāko laiku uzrādīja otrajā braucienā, tikmēr Noivils savu labāko laiku uzrādīja trešajā braucienā.


Foto: Hyundai Motorsport

"Šis ir rallijs, no kura parasti tu pārāk daudz negaidi, jo nekad nezini, kas var notikt," saka Kalle Rovanpera, kurš ir piesardzīgs, ņemot vērā Safari rallija neparedzamo raksturu. ''Šobrīd tāds ir mans plāns. Negribu gaidīt neko pārāk daudz. Vienkārši gribu aizvadīt labu ralliju, un tad mēs redzēsim, kas notiks."

Trešais ātrākais bija Zviedrijas WRC uzvarētājs Esapeka Lapi, kurš savā ceturtajā iebraucienā uzrādīja laiku 3:32.4, kas bija par 0,3 sekundēm lēnāks nekā Rovanperam un Noivilam. Sekundi ātrākajiem zaudēja Elfins Evans, bet 1,6 sekundes lēnāks bija Ots Tanaks.


Foto: Toksport

WRC2 klasē ātrākais bija Gas Grīnsmits, kurš par 1,2 sekundēm apsteidza Oliveru Solbergu. Jāatzīmē, ka Solbergs pirmajā braucienā jau vienā no pirmajiem līkumiem pamanījās izskriet no trases, nedaudz sabojājot mašīnas priekšu. Trešais ātrākais Kajetans Kajetanovičs.



Īstās cīņas sāksies ceturtdien 13:05 pēc Latvijas laika, kad sportisti veiks pirmo Superspeciālo ātrumposmu.



Atgādināsim, ka pēdējās divās reizēs Kenijas WRC visu goda pjedestālu aizņēma ''Toyota Gazoo Racing WRT'' komandas braucēji.

PIEDALIES RALLY BUHARIKI WRC PROGNOŽU SPĒLĒ!

Treniņu rezultāti:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png