profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latvala apsver iespēju vēlreiz ar Rally1 auto startēt Somijas WRC

Go4speed 09.03.2024 - 11:55 Latvala apsver iespēju vēlreiz ar Rally1 auto startēt Somijas WRC
Foto: Honza Fronek

Toyota rallija komandas vadītājs Jari-Mati Latvala neizslēdz iespēju atgriezties pie Rally1 automašīnas stūres. Pagājušajā gadā Latvalam izdevās īstenot savu lielo vēlmi un ar Rally1 auto startēt Somijas WRC, kur pieredzējušais sportists izcīnīja pārliecinošu piekto vietu.

Taču, iespējams, tas nebija Latvalas pēdējais starts ar Rally1 auto WRC posmā. Iespējams, arī šogad Latvala startēs Somijas WRC.

Uz jautājumu, vai arī šogad Latvala ar ''GR Yaris Rally1'' automašīnu startēs Somijas WRC, Latvala atklāja ''Nu... Es nevaru teikt, ka jā, bet es šobrīd nevaru pateikt arī, ka nē. Mums būs saruna ar komandu un redzēsim, ko mēs izdomāsim. Ir grūti tā izbeigt. It sevišķi man, un zinot, ka tas ir mans mājas rallijs. Ir grūti vērot ralliju kā bijušajam rallija braucējam. Grūti skatīties, kā citi brauc, bet tu nē.''


Foto: Vladislav Maschl

Šajā nedēļas nogalē tiek aizvadīts Somijas rallija čempionāta 3.posms. Latvala atklāja, ka bija plānojis šajā rallijā startēt ar Rally1 auto, taču Kenijas WRC testu dēļ Latvala Somijas čempionāta posmā startē ar savu veco labo ''Toyota Celica Turbo 4WD''.

''Biju plānojis savā dzimtajā pilsētā startēt ar Rally1 auto, un mums arī par to bija diskusijas, taču testu un loģistikas dēļ to nebija iespējams noorganizēt. Bet attiecībā uz Somijas WRC – redzēsim," nobeidz trīskārtējais Somijas WRC uzvarētājs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png