profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'M-Sport Ford' komentē izskanējušās runas par Lēba startēšanu ar 'Ford Puma Rally1'

Go4speed 12.02.2024 - 17:42 'M-Sport Ford' komentē izskanējušās runas par Lēba startēšanu ar 'Ford Puma Rally1'
Sebastjans Lēbs. Foto: Autosport.com

Pagājušās nedēļas nogalē izskanēja ziņas, ka deviņkārtējais WRC čempions Sebastjans Lēbs šogad varētu startēt kādā atsevišķā posmā. ''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Mileners portālam DirtFish apgalvoja, ka runas par Sebastjana Lēba atgriešanos komandā ir pārāk tālu no patiesības un ka 2024. gadā galvenā uzmanība netiks pievērsta šim jautājumam.

Lēbs, kurš 2022. gadā kopā ar britu komandu uzvarēja Montekarlo rallijā, tika saistīts ar iespējamu ''Ford Puma Rally1'' startu Portugālē, taču Mileners šīs spekulācijas noraidīja.

"Nesaprotiet mani nepareizi," Mileners sacīja portālam DirtFish. "Sadarbība ar deviņkārtējo pasaules čempionu vienmēr ir kaut kas tāds, ko mēs labprāt darītu, taču šobrīd mums nav nekādu plānu. Šosezon esam iecerējuši savu programmu, un tās pamatā ir Adriens Formo un Gregoirs Munsters."


Foto: Vladislav Maschl

''M-Sport'' šogad startēs ar divām ''Puma'' automašīnām, un vienīgās izmaiņas šajā plānā būs iespējamas, ja kāds klients vēlēsies startēt ar papildus ''Ford Puma Rally1'' automašīnu.

"Šogad mēs ļoti mērķtiecīgi strādājam ar to, kas mums ir," turpina Mileners. "Mēs zinām, kur mēs esam saistībā ar mūsu budžetu un ar ko mums jāstrādā, un ir ļoti svarīgi, lai komanda strādātu pēc iespējas efektīvāk. Mēs redzējām, ka tie resursi, kas bija mūsu rīcībā un kas tika ieguldīti komandā, automašīnā un ekipāžās, mums pagājušajā sezonā deva peļņu ar ''Fiesta Rally2'', un mēs ceram uz tādu pašu rezultātu arī šosezon Rally1.''

Sarunas nobeigumā Mileners piebilda, ka Zviedrijas WRC būs specifisks rallijs, kas atbilst tām cerībām, ko sagaida komanda, taču komandas vadītājs uzskata, ka, turpinot sezonu un startējot grants sacīkstēs, komanda var cerēt uz vēl labākiem rezultātiem.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png