profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport ar savu sniegumu Montekarlo WRC atbild kritiķiem

Go4speed 05.02.2024 - 10:02 M-Sport ar savu sniegumu Montekarlo WRC atbild kritiķiem
Foto: M-Sport Ford

''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Mileners apgalvo, ka viņa komandas sniegums pasaules rallija čempionāta sezonas atklāšanas posmā Montekarlo ļāvis atbildēt kritiķiem, kas jau pirms sezonas starta bija norakstījuši komandas izredzes šogad.

Gan Gregoirs Munsters, gan Adriens Formo šajā rallijā spēja kādā no ātrumposmiem uzrādīt Top 3 ātrākos laikus. Ja diemžēl Munsters kļūdījās (ieslīdēja margās un nespēja turpināt ralliju) un zaudēja daudz laika, finišējot vien 20.vietā, tad Formo izcīnīja piekto vietu, kas viņam kopā deva 11 punktus. Jāpiebilst, ka 2022.gada WRC sezonā, startējot ar ''Ford Puma Rally1'' automašīnu un aizvadot gandrīz pilnu sezonu, Formo kopā sakrāja tikai 13 punktus.

Foto: Martín Graña

"Mēs šeit ieradāmies ar skaidru mērķi - nogādāt abas automašīnas līdz finišam, lai kopā ar braucējiem gūtu pieredzi un parādītu, ka šogad varam būt konkurētspējīgi. Esmu pārliecināts, ka mēs to sasniedzām," pēc finiša teica ''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Mileners.

"Abas ekipāžas uzrādīja trešo labāko laiku kādā no ātrumposmiem un brauca saprātīgi, lai gan Montekarlo rallijs bija sarežģīts. Esmu patiesi gandarīts par abām ekipāžām, kā arī par komandu, kas, kā vienmēr, ļoti smagi strādāja, lai mēs šeit nokļūtu, un deva mums divas pilnīgi uzticamas automašīnas.''

"Domāju, ka liels pozitīvais aspekts ir tas, ka mēs parādām cilvēkiem, kas sākumā mūs it kā norakstīja, ka mēs joprojām esam tur [cīnoties priekšgalā]. Mēs nebūsim konkurētspējīgi katrā rallijā, bet mums noteikti būs iespējas cīnīties par pjedestāliem."


Foto: Johan Dubee

Arī Formo uzskata, ka viņa sniegums rallijā ir pierādījis, ka viņš kā braucējs ir nobriedis. ''Esmu patiešām gandarīts par to, ko paveicām. Mērķis bija piektā vieta, un mēs to sasniedzām. Domāju, ka ralliju kontrolējām labi. Esam pirmā ekipāža aiz četriem labākajiem. Aiz mums finišēja Andreas Mikelsens un Takamoto Katsuta, kuri ir patiešām pieredzējuši," portālam motorsport.com stāsta Adriens Formo.

"Tas ir tas, ko iemācījos no pagājušā gada. Labi, mums nedaudz pietrūkst ātruma, bet tas ir darbs, pie kā jāstrādā. Dažiem cilvēkiem bija šaubas par to, ka mēs cīnīsimies priekšgalā. Labi, mēs šoreiz necīnījāmies par uzvaru, bet mēs bijām uzreiz aiz līderiem. Mēs esam konkurētspējīgi, un es domāju, ka tas dos zināmu atbalstu līdzjutējiem, tāpēc tas ir labi."

 


Kopvērtējums:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png