profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Tanaks 'Hyundai' komandā atgriežas ar ātrāko laiku Montekarlo WRC treniņos

Go4speed 24.01.2024 - 20:21 Tanaks 'Hyundai' komandā atgriežas ar ātrāko laiku Montekarlo WRC treniņos
Foto: wrc.com

Igauņu rallija braucējs Ots Tanaks lieliski sācis savu otro karjeru ''Hyundai Motorsport'' komandā, kur viņš ceturtdienas vakarā uzrādīja ātrāko laiku Montekarlo WRC rallija treniņos.

Tanaks 3,28 kilometrus garajā posmā ātrāko laiku uzrādīja savā pirmajā braucienā, par 0,1 sekundi apsteidzot Elfinu Evansu no Toyota komandas. Trešais, atpaliekot 0,8 sekundes, finišēja Tjerī Noivils, bet ceturtais - Sebastjans Ožjē, kurš centīsies izcīnīt savu desmito uzvaru šajā rallijā. Jāatzīmē, ka Top 5 braucēji savus ātrākos laikus uzrādīja tieši pirmajā iebraucienā, kad trase vēl bija tīra, jo ar katru nākamo ekipāžu trase kļuva netīra, un braucēju laiki pasliktinājās.

"Joprojām ir diezgan aizraujoši sākt jauno sezonu ar jaunu automašīnu," pēc pirmā brauciena teica Ots Tanaks, kurš šonedēļ startē savā 150. WRC posmā. "Tas vienmēr ir grūts pārbaudījums šajā rallijā, pat, ja esmu šeit braucis iepriekš. Mēs centīsimies gūt maksimālu rezultātu."


Foto: @TGR_WRC

Septīto un astoto vietu ieņēma abi ''M-Sport Ford'' braucēji. Jāatzīmē, ka pēc pirmā brauciena Adriens Formo sūdzējās par tehniskām problēmām.

RC2 klasē ātrākais bija Nikolajs Grjazins, kurš savā pirmajā braucienā par pussekundi pārspēja komandas biedru Joanu Roselu. Trešais palika Olivers Solbergs, kurš atpalika pusotru sekundi. Labākais ar jauno ''Toyota GR Yaris Rally2'' automašīnu bija Sami Pajari, kuram piektā vieta (+5,2).

Īstās cīņas sāksies jau ceturtdienas vakarā, kad sportisti aizvadīs divus ātrumposmus tumsā (SS1 starts 21:25 pēc LV laika). Lai arī sākotnēji tika prognozēts, ka šogad trasi varētu klāt sniegs un ledus, tad šobrīd gandrīz visā trasē valda sausi laikapstākļi un no ziemas nav ne miņas.

Arī šogad visi rallija mīļotāji aicināti piedalīties 'Rally Buhariki' WRC prognožu spēlē, kur var laimēt vērtīgas balvas
Prognozi uz Montekarlo WRC ralliju var izteikt līdz 25.janvāra plkst. 21:34!

PIEDALIES RALLY BUHARIKI WRC PROGNOŽU SPĒLĒ!

Treniņu rezultāti:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png