profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Talantīgais Pajari apstiprina startēšanu WRC2 ar jauno 'Toyota GR Yaris Rally2'

Go4speed 05.01.2024 - 13:22 Talantīgais Pajari apstiprina startēšanu WRC2 ar jauno 'Toyota GR Yaris Rally2'
Foto: www.facebook.com/samipajari

Bijušais FIA junioru WRC čempions Sami Pajari apstiprinājis, ka šosezon WRC2 klasē startēs ar jauno ''Toyota GR Yaris Rally2'' automašīnu.

Pēc pagājušās sezonas pavadīšanas Toksport komandā 22 gadus vecais soms paziņoja, ka viņš un viņa stūrmane Enni Malkonena 2024. gadā pāries uz Somijas ''Printsport Racing'' Jiveskilē bāzēto komandu, lai startētu ar pilnīgi jauno ''GR Yaris Rally2''.

"Esmu pateicīgs visiem mūsu partneriem par iespēju turpināt karjeru šajā jaunajā, aizraujošajā projektā. Īpašs paldies, protams, pienākas maniem ilggadējiem atbalstītājiem, piemēram, mūsu galvenajam partnerim CapitalBox, kuri visi man ļoti tic. Ir brīnišķīgi redzēt, ka mūsu sadarbība turpinās," saka Sami Pajari, kurš pērn WRC2 čempionātā finišēja septītajā vietā, savu labāko rezultātu uzrādot Somijā, izcīnot uzvaru WRC2 klasē (vēl trīs posmos viņš kāpa uz goda pjedestāla).


Foto: www.facebook.com/samipajari

"Toyota pagātnē ir radījusi uzvaras nesošus automobiļus, un ticu arī viņu nākotnes vīzijai. Tāpēc patiešām vēlējos izvēlēties šo automašīnu, jo īpaši tagad, kad man būs unikāla iespēja būt vienam no pirmajiem, kas ar to brauks WRC sacensībās.''

Runājot par Vācijā bāzēto Toksport komandu, Pajari piebilda: "Tā bija lieliska komanda, no kuras saņēmu milzīgu atbalstu un bezgalīgi vērtīgas mācības. Toksport bija brīnišķīga vieta, kur man kā braucējam attīstīties visos aspektos. Automašīnas veiktspēja vienmēr bija laba, un mūsu sadarbība bija gluda. No sirds vēlos pateikties komandas vadītājam Serkanam Duru par kopā pavadīto laiku."
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png