profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport paziņo komandas sastāvu 2024.gada sezonai

Go4speed 22.12.2023 - 11:42 M-Sport paziņo komandas sastāvu 2024.gada sezonai
Adriens Formo

M-Sport komanda piektdien paziņojusi savu sastāvu 2024. gada pasaules rallija čempionāta (WRC) sezonai. Zināms, ka komandas sastāvā startēs Adriens Formo un Gregoirs Munsters. Šis duets nomainīs Otu Tanaku un Pjēru-Luī Lubē. Ja Tanaks nākamajā sezonā atgriezīsies Hyundai, tad Lubē plāni 2024. gadam vēl nav zināmi.

Lai gan 2023. gada sastāvs ir pilnībā nomainīts, abi jaunie braucēji ir pazīstami ar ''Ford Puma Rally1''. Munsters šogad startēja divos WRC posmos (Čīlē un Centrāleiropā), bet Formo ar Puma startēja 2022.gada sezonā.

"2023.gada sezonā galvenais uzdevums bija panākt manu atgriešanos augstākajā klasē, un esmu sajūsmā, ka nākamgad aizvadīšu pilnu sezonu ar ''Ford Puma Rally1''," saka Adriens Formo. "Esmu pateicīgs M-Sport, Ford un Red Bull par uzticību, kas man dos iespēju vēl vienu gadu startēt augstākajā līmenī un ļaus parādīt savas spējas. Izbaudīju 2023. gada startus ar ''Fiesta Rally2'', un es domāju, ka tas man palīdzēs nākamajā sezonā ar Rally1 automašīnu. Šī būs ļoti interesanta sezona visiem, īpaši ar jaunajiem noteikumiem un punktu sistēmu. Mums ir izstrādāts konkrēts plāns, lai smagi strādātu un sasniegtu pēc iespējas labākus rezultātus, atbalstītu komandu un atgrieztu to tur, kur tā ir pelnījusi būt. Esmu ļoti lepns, ka esmu vienīgais franču braucējs, kas visu sezonu startēs WRC augstākajā līmenī."


Foto: Martin Trdla

Komandas vadītājs Ričards Milleners ir sajūsmā par komandas jauno sastāvu 2024. gadā un ir pārliecināts par savas jaunās komandas izredzēm gūt labus rezultātus. ''2024. gadā mēs izmantosim jaunu un atšķirīgu pieeju salīdzinājumā ar pēdējiem 12 mēnešiem," sacīja Ričards Milleners. "Attīstīt un palīdzēt jaunajiem talantiem pierādīt sevi ir aizraujošs veids, kā risināt WRC sezonu, un, tā kā vairāki no vadošajiem braucējiem neaizvadīs pilnu čempionātu, mums ir iespējas uzrādīt augstus un pārsteidzošus rezultātus.''

"Mums joprojām ir visas nepieciešamās sastāvdaļas, lai sasniegtu rezultātus, un komanda ir motivēta pēc dažām nedēļām atkal startēt no gandrīz tukšas lapas. Formo un Munsters ir lieliski puiši, kuriem piemīt liela apņēmība un motivācija. Jauna komanda var radīt lielu enerģiju un no tās var iznākt lielas lietas, tāpēc nevaru sagaidīt, kad atkal sāksim strādāt kopā ar viņiem visiem, lai parādītu, ko varam sasniegt."
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png