profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Solbergs karjeru turpinās WRC2 čempionātā

Go4speed 21.12.2023 - 12:20 Solbergs karjeru turpinās WRC2 čempionātā
Foto: Honza Froněk

Lai arī izskanēja dažādas baumas par Olivera Solberga nākotni, kļuvis zināms, ka 22 gadus vecais Solbergs nākamsezon ar ''Škoda Fabia RS Rally2'' turpinās startēt WRC2 čempionātā.

"Tā ir fantastiska ziņa, ka nākamajā sezonā paliksim kopā ar Škoda," portālam DirtFish sacīja Olivers Solbergs, kurš šosezon WRC2 čempionātā izcīnīja divas uzvaras. "Esmu ļoti priecīgs atkal strādāt ar komandu. Sacensībās, manuprāt, salīdzinājumā ar šo sezonu, daudz kas nemainīsies. Vēl nezinu, kāds būs precīzs ralliju skaits, taču ceru, ka ar automašīnu braukšu diezgan daudz. Ļoti vēlos ar šo auto veikt attīstības un testēšanas darbus. Ir aizraujoši atgriezties, un, manuprāt, var saprast, ka mērķim ir jābūt WRC2 čempiontitulam.

"Škoda" šajā sporta veidā ir guvusi tik daudz panākumu, un, protams, arī Andreas Mikelsens pēdējā laikā. Tas ir liels gods strādāt kopā ar viņiem."


Foto: Martín Graña

Zināms, ka Solbergs turpinās sadarbību ar stūrmani Eliotu Edmondsonu. "Elliots ir fantastisks," turpina Solbergs, "Mums ir ļoti labas attiecības, un mašīnā ir ļoti jautri. Un, protams, Monster Energy ir daļa no Solbergu ģimenes."

Škoda Motorsport vadītājs Mihals Hrabāneks saka: "Mēs esam ļoti priecīgi turpināt attiecības ar Oliveru un Eliotu. Šosezon mēs redzējām viņu lielisko ātrumu, un esmu pārliecināts, ka tāds pats tas būs arī 2024. gadā.''

"Uzvara WRC2 rallijā šogad bija vēl viens pierādījums ''Fabia RS Rally2'' nemainīgajam sniegumam - Olivera pievienošanās mums nākamajā sezonā nodrošina mums ļoti spēcīgas pozīcijas, lai turpinātu šo uzvaras stāstu."
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png