profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Tanaks: Ļoti ceru, ka M-Sport atgriezīsies tur, kur viņiem ir vieta

Go4speed 30.11.2023 - 23:48 Tanaks: Ļoti ceru, ka M-Sport atgriezīsies tur, kur viņiem ir vieta
Foto: DirtFish

Igauņu autosportists Ots Tanaks šo sezonu sāka ar jauniem mērķiem un cerībām pacīnīties par savu otro WRC čempiontitulu. Sportists atgriezās ''M-Sport Ford'' sastāvā, kur viņa rīcībā bija ''Ford Puma Rally1'' automašīna. Lai arī pēc Zviedrijas WRC Tanaks bija kopvērtējuma līderis, turpmākā sezona viņam neaizritēja tā, kā viņš vēlētos. Gandrīz katrā rallijā sportists sūdzējās par ''Ford Puma Rally1'' automašīnu, ka tā neesot konkurētspējīga. Neskatoties uz divām uzvarām sezonā, Tanaks sezonu noslēdza 4.vietā.

Neskatoties uz lielo vilšanos, Tanaks ''M-Sport Ford'' komandai, kura vēl nav paziņojusi braucēju sastāvu jaunajai sezonai, novēl panākumus jaunajā sezonā. "Noteikti centos no savas puses virzīt viņus uz priekšu," portālam DirtFish saka Ots Tanaks. "Gada sākums vēl bija diezgan cerīgs, bet tad mēs kaut kā zaudējām pavedienu un nekas nesanāca. Bet jā, ļoti ceru, ka ''M-Sport Ford'' atgriezīsies trasē un atgriezīsies tur, kur viņiem ir vieta.''


Foto: Honza Fronek

"Ceru, ka viņš [Malkolms Vilsons] atradīs kādu pilotu, kurš būs nedaudz konsekventāks nekā es. Jo es, šķiet, sākumā biju diezgan smags produkts. Bet ticu, ka viņiem atnāks daži citi puiši."

"Protams, žēl, ka Japānas rallija beigas iezīmē Ota un Martina aiziešanu no mūsu komandas, taču es un komanda vēlamies viņiem pateikties par viņu nekad nepadošanās attieksmi un divu lielisku uzvaru nodrošināšanu Zviedrijā un Čīlē," tā ''M-Sport Ford'' vadītājs Ričards Mileners.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png