profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Divi ralliji - viena 'ESTLAT' rallija biļete

Go4speed 28.11.2023 - 17:54 Divi ralliji - viena 'ESTLAT' rallija biļete
Publicitātes foto

Dubultojiet adrenalīnu ar unikālo “ESTLAT” rallija biļeti, ar kuru 2024. gada jūlijā varēsiet apmeklēt gan ERC posmu ''Rally Estonia'', gan WRC posmu ''Tet Rally Latvia''! Šī apvienotā rallija biļete sniegs Jums unikālu iespēju piedzīvot ātrākos abu čempionātu rallijus – ERC Igaunijā un WRC Latvijā, pavadot aizraujošas vasaras brīvdienas abās kaimiņvalstīs, vēsta ''Tet Rally Latvia'' rīkotāji

Ar šo digitālo biļeti varēs apmeklēt ERC Rally Estonia skatpunktus, bet pirms došanās uz WRC ''Tet Rally Latvia'' skatpunktiem, nepieciešams apmeklēt kādu no biļešu maiņas punktiem – uzrādot digitālo biļeti, Jūs saņemsiet aproci, ar kuru varēs apmeklēt WRC ''Tet Rally Latvia'' skatpunktus. Gan ERC ''Rally Estonia'', gan WRC ''Tet Rally Latvia'' rīkotājs lūdz iegādāto biļeti uzglabāt visu pasākuma laiku!

''ESTLAT'' apvienotā biļete paredzēta visām rallija dienām, visiem rallija skatpunktiem.

Unikālās biļetes īpašā cena tikai līdz š.g. 31. decembrim – 99 euro!

Vairāk par WRC Tet Rally Latvia biļetēm ŠEIT.

Detalizētāku informāciju par pasākumiem var atrast mājaslapās www.rallyestonia.com un www.lvrally.com. Ralliju var apmeklēt tikai organizatoru izveidotajās oficiālajās skatītāju zonās, ieeja – tikai ar rallija biļeti Igaunijā un aproci Latvijā. Lai nodrošinātu drošu pasākumu visiem skatītājiem un sacensību dalībniekiem, organizatori visus skatītājus lūdz rūpīgi iepazīties ar drošības noteikumiem. Ja biļeti esat izdrukājis, nelociet tās QR koda daļu un saglabājiet to līdz pasākuma beigām. Biļetes kopēšana un tālākpārdošana ir aizliegta, par biļetes ļaunprātīgu izmantošanu atbild sākotnējais biļetes pircējs.

Lūdzam ņemt vērā rallija sacensību sarīkošanas specifiku, ātrumposmiem notiekot pa lauku un mežu ceļiem, kur ne vienmēr ir iespējams nodrošināt ērtu piekļuvi.

Precīza informācija par biļešu maiņas punktu atrašanās vietām WRC ''Tet Rally Latvia'' laikā un to darba laikiem tiks publiskota sacensību oficiālajā interneta mājaslapā www.lvrally.com.

Autosports var būt bīstams! Neskatoties uz to, ka organizators veic visus iespējamos drošības un piesardzības pasākumus, autosportā var notikt neparedzami negadījumi. Apmeklētāji ir pilnībā atbildīgi par sevi un tiem ir jāvērtē, vai viņu drošība sacensību norises vietā nav apdraudēta. Apmeklētājiem ir pienākums ievērot sacensību personāla norādījumus.

Izmantotie resursi:
www.lvrally.com
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png