profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēba stūrmanis: Skumji, ka mana kaisle un mans sporta veids iet nepareizā virzienā

Go4speed 28.11.2023 - 11:37 Lēba stūrmanis: Skumji, ka mana kaisle un mans sporta veids iet nepareizā virzienā
Foto: Bastien Roux

Astoņkārtējais pasaules rallija čempions Sebastjans Ožjē ir izteicis apbrīnu par Kalles Rovanperas lēmumu atteikties no pilnvērtīgas programmas nākamā gada pasaules rallija čempionātā (WRC).

Jāatzīmē, ka Ožjē pats pēdējās divās sezonās ir piedalījies daļējā rallija programmā, jo vēlas vairāk laika pavadīt ar ģimeni pēc tam, kad 13 gadus bija pilnvērtīgi nodarbojies ar ralliju.

"Domāju, ka, tāpat kā daudziem, kad pirmo reizi par to uzzināju (Rovanperas lēmumu aizvadīt nepilnu sezonu), tas bija neliels šoks. Bet pēc tam, nedaudz padomājot, sapratu un vēl vairāk cienu Kalli par to, ko viņš dara. Drosme pieņemt šādu lēmumu šajā dzīves brīdī, manuprāt, ir liela brieduma pazīme," portālam Dirtfish saka Sebastjans Ožjē.


Foto: DirtFish

Rovanpera un Ožjē nākamsezon startēs ar vienu ''Toyota GR Yaris Rally1'' automašīnu, taču komanda nav izslēgusi iespēju, ka atsevišķos posmos viņi varētu startēt ar četrām automašīnām.

"Viņam ir 23 gadi," turpina Ožjē. "Viņam noteikti būs laiks atgriezties, kad vien viņš vēlēsies, lai sasniegtu daudz lielākus panākumus un labot rekordus, ja viņš vēlēsies."

Jāpiebilst, ka deviņkārtējā WRC čempiona Sebastjana Lēba stūrmanis Daniels Elena pēc Kalles Rovanperas lēmuma ir noraizējies par WRC seriālu. Elena atzina, ka viņš ir gan skumjš, gan priecīgs par Kalles lēmumu. "Pēc šī paziņojuma mūsu deviņu pēc kārtas izcīnīto WRC titulu rekords vēl kādu laiku saglabāsies," sociālajā tīklā Facebook rakstīja Daniels Elena.

"Taču tajā pašā laikā ir skumji redzēt, ka mana kaisle, mana dzīve un mans sporta veids iet pilnīgi nepareizā virzienā. Cerams, ka drīzumā būs jauni stāsti, jo tas kļūst ļoti skumji," tā Elena.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png