profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport: Ir zināma vilšanās, jo neizdevās pacīnīties par čempiontitulu

Go4speed 23.11.2023 - 22:43 M-Sport: Ir zināma vilšanās, jo neizdevās pacīnīties par čempiontitulu
Foto: M-Sport Media

''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Milleners pēc aizvadītās WRC sezonas uzslavēja savas komandas darbu šajā sezonā un pateicās Otam Tanakam par divām uzvarām šajā gadā.

Lielbritānijā bāzētā komanda sezonu iesāka labi, un Tanaks pēc uzvaras Zviedrijas rallijā kļuva par WRC čempionāta līderi. Savu otro uzvaru Tanaks izcīnīja tikai sezonas izskaņā Čīlē. Sezonas izskaņā igauņu braucējam WRC kopvērtējumā ceturtā vieta.

Lai gan Milleners bija apmierināts ar sasniegto progresu, viņš piebilda, ka ir neliels sarūgtinājums par to, ka neizdevās izcīnīt titulu.


Foto: Marleen Maask

"Komanda var lepoties ar augstu paceltu galvu, jo sezonas laikā tā izcīnīja divas uzvaras un vairākas uzvaras ātrumposmos. Protams, ir arī zināma vilšanās, jo neizdevās pacīnīties par uzvaru čempionāta kopvērtējumā, taču uzvarēt WRC nav viegli. Vēlos izmantot iespēju un pateikties visiem komandas sponsoriem, partneriem un līdzjutējiem, bez kuriem mūsu atrašanās šeit vienkārši nebūtu iespējama,'' saka Ričards Milleners.

"Protams, ir žēl, ka Japānas rallijs iezīmēja Ota un Martina Jarveojas aiziešanu no komandas, taču es un komanda vēlamies viņiem pateikties par viņu ''nekad nepadošanās'' attieksmi un divu lielisku uzvaru nodrošināšanu Zviedrijā un Čīlē. Mēs novēlam viņiem visu to labāko nākamajā sezonā."

"Tagad komandai ir laiks pelnītai atpūtai, bet jau pēc dažām nedēļām uzmanība tiks pievērsta gatavošanās 2024. gada sezonai. Pagaidām paldies ikvienam par ieguldīto darbu šajā sezonā."
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png