profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Rovanpera noslēdz vairāku gadu līgumu ar Toyota, nākamgad aizvadīs nepilnu sezonu

Go4speed 20.11.2023 - 11:29 Rovanpera noslēdz vairāku gadu līgumu ar Toyota, nākamgad aizvadīs nepilnu sezonu
Foto: Josef Petrů

2023.gada pasaules rallija čempions Kalle Rovanpera paziņojis, ka esot noslēdzis vairāku gadu līgumu ar ''Toyota'' vienību. Taču paši svarīgākie jaunumi ir tādi, ka Kalle nākamsezon aizvadīs tikai daļēju sezonu.

''Esmu noslēdzis vairāku gadu līgumu ar Toyota komandu, par ko man ir liels prieks. Taču nākamsezon mēs redzēsim dažas izmaiņas, jo startēsim tikai pusi no visiem WRC posmiem. Tam ir vairāki iemesli, bet lielākais iemesls tam ir tāds, ka rallijā braucu jau 15 gadus, kas ir ilgs periods. Protams, pēdējās sezonas ir bijušas vienreizējas, bet tajā pašā laikā arī ļoti prasīgas gan mentālajā ziņā, gan fiziskajā. Tas ir bijis nogurdinoši. Tas prasa daudz laika un enerģijas, lai cīnītos par čempiontituliem un lai ceļotu apkārt pasaulei. Esmu izlēmis, ka tagad būtu īstais brīdis, lai nākamgad pārlādētu baterijas, atsvaidzinātu prātu, lai pēc tam atgrieztos atpakaļ ar pilnu jaudu un lai atkal cīnītos par čempiontituliem,'' tā 23 gadus vecais Kalle Rovanpera, kurš piebilda, ka nākamgad, iespējams, viņu vairāk varēs redzēt drifta vai kādās citās sacensībās.

Tikmēr ''Toyota'' komanda paziņoja, ka nākamsezon tās sastāvs paliks nemainīgs - Elfins Evans un Takamoto Katsuta aizvadīs pilnu sezonu, kamēr Sebastjans Ožjē un Kalle Rovanpera startēs nepilnu sezonu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png