profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Otro gadu pēc kārtas Sordo Japānas WRC rallijs beidzas vienā un tajā pašā ātrumposmā

Go4speed 17.11.2023 - 20:29 Otro gadu pēc kārtas Sordo Japānas WRC rallijs beidzas vienā un tajā pašā ātrumposmā
Foto: Dirtfish

Pagājušajā gadā spāņu rallija braucējam Dani Sordo Japānas WRC rallijs beidzās otrajā dopā, kad aizdegās un sadega viņa ''Hyundai i20 N Rally1'' automašīna. Dodoties uz šī gada Japānas ralliju, Sordo pauda optimismu un cerēja uz labu rezultātu, taču diemžēl arī šoreiz viņu piemeklēja neveiksme. Ironiskā kārtā Sordo izstājās tajā pašā otrajā Isegami's Tunnel 1 ātrumposmā, kurā viņš izstājās pirms gada.

Otrajā ātrumposmā Sordo, tāpat kā Adriens Formo un Takamoto Katsuta, uz slidenā ceļa (to klāja pamatīgs daudzums ūdens) pieļāva kļūdu, kā rezultātā viņš saslīdēja un noskrēja no ceļa.

Lai arī vizuāli bojājumi neizskatījās pārāk nopietni, komanda paziņoja, ka Sordo rallijā vairs neatgriezīsies. ''Esmu ļoti vīlies par sevi un komandu, taču apstākļi bija patiešām sarežģīti. Pēc nobrauktiem 11 kilometriem mēs vienkārši zaudējām bremzēšanas punktu. Sākās akvaplanēšana un mēs aizgājām taisni. Pieskāros bremzēm, kā rezultātā mašīnas viena puse bloķējās. Mums arī tobrīd bija aizsvīdis stikls, kas arī mazliet traucēja,'' stāsta Dani Sordo.

''Līdz tam brīdim mums veicās labi, mēs neriskējām, bet, kad sākās akvaplanēšana, tad tu neko nevari izdarīt. Izskatās, ka šī vieta bija īpaši slidena, jo problēmas tajā pašā līkumā bija gan Katsutam, gan Formo."

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png