profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Centrāleiropas WRC organizatori lūdz skatītājus ievērot drošības prasības (FOTO)

Go4speed 27.10.2023 - 22:29 Centrāleiropas WRC organizatori lūdz skatītājus ievērot drošības prasības (FOTO)
Foto: Central European Rally

Jau ziņojām, ka pēc Centrāleiropas WRC rallija otrās dienas, kas norisinājās Čehijā, vadībā izvirzījies somu rallija braucējs Kalle Rovanpera.

Vērojot sacensību tiešraidi, vairākas reizes varēja novērot, ka daži skatītāji atrodas bīstamās vietās, tai skaitā stāvēja arī trases ārmalā.  Un tieši tāpēc, neievērojot drošības prasības, sestais dops pēc deviņām automašīnām tika atcelts.


Šī iemesla dēļ ātrumposms tika atcelts. Foto: Central European Rally

Arī vietā, kur avarēja Lapi, skatītāji stāvēja ārmalā, un tikai brīnumainā kārtā neviens necieta.




Noslēdzoties rallija otrajai dienai, rallija organizatori vērsās pie skatītājiem ievērot drošības prasības.

''Dārgie skatītāji! Jums nekad nevajadzētu stāvēt bīstamās pozīcijās, kā šie piemēri. Līdz šim šodien tika atcelts viens ātrumposms, un, ja tas turpināsies šādi, tiks atcelti arī citi. Ja redzat cilvēkus bīstamās pozīcijās, lūdzu, mudiniet viņus pārvietoties citur, lai nodrošinātu, ka ātrumposms var norisināties droši,'' teikts organizatoru paziņojumā.

Foto: Central European Rally

''Hej, Rallija organizatori. Mēs par šo ralliju samaksājām 100 eiro. Par šo naudu jums ir jānodrošina pietiekams skaits tiesnešu! Neņemiet šo naudu sev,'' raksta kāds rallija līdzjutējs.

Foto: Central European Rally

''Domāju, ka mums ir nepieciešama sabiedrības izglītošana, ko veiktu Vaclavs Pehs vai Jans Kopeckis (pieredzējuši čehu rallija braucēji), lai saprastu, cik ļoti šī stāvēšana aizliegtās vietās ir muļķīga,'' raksta kāds cits fans. ''Mēs to esam redzējuši jau pagājušajā gadā, kad dažas automašīnas aizbrauc un tiesneši dodas mājās,'' raksta kāds čehu līdzjutējs.

Foto: Central European Rally

''Es absolūti nevienu neaizstāvēšu, bet, tā kā organizators ir noteicis fanu zonas 200m attālumā no ātrumposmiem, nav brīnums, ka cilvēki meklē citas vietas. Bet idioti - tas nav apspriežams temats - tie puiši ir IDIOTI,'' pikts ir kāds cits skatītājs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png