profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

WRC3 čempionam Centrāleiropas WRC beidzas uz Vācijas robežas

Go4speed 27.10.2023 - 00:19 WRC3 čempionam Centrāleiropas WRC beidzas uz Vācijas robežas
Rope Korhonens

Kā ziņo somu sportists Rope Korhonens, kurš pēc sacensību pirmās dienas ieņēma 21.vietu absolūti un 10.vietu WRC2 klasē, tad viņam Centrāleiropas WRC ir beidzies īsti nesākoties. Vācijas policija noteica aizliegumu izmantot viņa automašīnu trīs valstu sacensībās.

Tiek ziņots, ka somu autosportists ceturtdienas vakarā tika apturēts Čehijas un Vācijas robežas šķērsošanas punktā pēc tam, kad policija apšaubīja viņa Škoda Fabia Rally2 evo dokumentus.

''Diemžēl mūsu ceļojums beidzās pēc diviem ātrumposmiem uz Vācijas robežas no mums pilnībā neatkarīgu iemeslu dēļ. Mēs braucām labā tempā, bijām ātrākie somi WRC2 klasē. Saskaņā ar Vācijas policijas sniegto informāciju, rallija automašīnai izsniegto reģistrācijas numura derīguma termiņš beidzās, kad ekipāža šķērsoja Vācijas robežu ceļā uz Prāgu Čehijā. Atgriežoties servisa parkā pēc divu ātrumposmu veikšanas, policija sacīkšu automašīnai noteica braukšanas aizliegumu, līdz ar to sacensību turpināšana nav iespējama,'' savā Facebook profilā raksta šī gada WRC3 čempions Rope Korhonens.


Foto: Taneli Niinimäki

''X'' jeb ''Twitter'' lietotājs Powerslide Podcast vēsta, ka Vācijas policija konstatējusi, ka sešām automašīnām vairs nav derīgas reģistrācijas numura zīmes.

Portāls DirtFish ziņo, ka tāda paša iemesla dēļ tiek izmeklētas arī citas ekipāžas. Centrāleiropas rallija organizators sadarbojas ar Vācijas policiju un sniegs paziņojumu, tiklīdz būs apstiprināta informācija.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png