profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Portāls: Tanaks 2024.gada sezonā atgriezīsies 'Hyundai Motorsport'

Go4speed 03.10.2023 - 11:23 Portāls: Tanaks 2024.gada sezonā atgriezīsies 'Hyundai Motorsport'
Foto: DirtFish

Jau vēstījām iepriekš, ka Ots Tanaks ir veicis pārrunas ar visām WRC komandām par 2024.gada sezonu, taču pēc Grieķijas WRC sportists atzina, ka esot grūti zināt, kā veidosies viņa nākotne. "Plāns vai ideja ir turpināt," portālam autosport.com toreiz teica Ots Tanaks. "Kā tas izdosies, šobrīd grūti pateikt. Pagaidām nav bijis pārāk daudz diskusiju, tāpēc domāju, ka to uzzināsim tuvākajā laikā."

Tanaka šī brīža M-Sport Ford komanda cer paturēt Tanaku arī 2024. gadā, tomēr M-Sport vadītāji ir atzinuši, ka lēmums par Tanaka palikšanu nebūs vienkāršs. Pirms neilga laika jau rakstījām, ka kāds itāļu portāls pēc viņu rīcībā esošās informācijas atzina, ka Tanaks, iespējams, atgriezīsies Hyundai komandā, kur tās vadītājs jau iepriekš atklājis, ka meklē ātru braucēju, kurš var cīnīties par uzvarām.


Foto: Vladislav Maschl

Un arī Tjerī Noivils pēc aizvadītā Čīles WRC posma atzina, ka Tanaks, iespējams, varētu atgriezties Hyundai vienībā. ''Mums ir jāstiprina komanda,'' beļģu medijam RTBF saka Tjerī Noivils. ''Tanaks, iespējams, atgriezīsies Hyundai ar jaunām zināšanām, kuras būs gūtas no citas konkurētspējīgas automašīnas, kas mums tikai palīdzēs. Vienmēr esmu to teicis: Tanaks ir bijis vissīvākais komandas biedrs, kuru man bija grūti pārspēt. Lai arī dažreiz komandas sadarbība nebija tā vieglākā, ar Sirila Abitebula (Hyundai komandas jaunais vadītājs) atnākšanu komandā Tanaks būtu labs komandas biedrs.''

Tikmēr Sirils Abitebuls ir pārliecināts par nākamo sezonu. ''Ar nepacietību gaidām jauno sezonu, jo tad mēs būsim labākās pozīcijās. Vairāk informācijas sekos tuvākajās dienās,'' tā Sirils Abitebuls.

RTBF vēsta, ka Hyundai 2024.gada sezonā startēs ar četrām ekipāžām, un Tanaks būšot šo braucēju vidū.

Kā otrdienas rītā vēsta portāls Dirtfish, tad 2019. gada pasaules rallija čempions Tanaks ir vienojies ar Hyundai komandu un nākamgad atgriezīsies tās sastāvā. "Paskatieties uz komandu," saka kāds avots. "Hyundai vairs nav tas Hyundai, kas bija pirms 18 mēnešiem. Komandas vadītājs un direktors ir mainījies. Tagad viss ir pavisam savādāk. Tas netiek noklusēts, ka Ots agrāk nemīlēja visu komandu, bet tagad tās ir jaunas sejas. Labi, nav tā, ka [Andrea] Adamo atgriezīsies, bet mēs redzam, ka viņš (Tanaks) redz pārmaiņas, un ar to pietiek, lai pārliecinātu viņu atkal atgriezties rūpnīcā."

Atgādināsim, ka Tanaks Hyundai komandā startēja no 2020.gada līdz 2022.gada sezonas izskaņai. 2020.gada sezonā Tanaks izcīnīja 3.vietu, bet 2022.gada sezonā igauņu sportists palika otrais.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png