profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Grieķu miljonārs palīdz Luksemburgas pilotam piepildīt dārgāko bērnības sapni

Go4speed 28.09.2023 - 10:15 Grieķu miljonārs palīdz Luksemburgas pilotam piepildīt dārgāko bērnības sapni
Gregoira Munstera automašīna

Čīles WRC rallijā debiju pie ''Rally1'' automašīnas stūres piedzīvos uzreiz divi piloti - Alberto Hellers un Gregoirs Munsters. Abi sportisti startēs ar ''Ford Puma Rally1'' automašīnām.

''Tas ir kā sapnis, sākt ralliju savā dzimtajā pilsētā, kur ir visi mani draugi, mana skola, mana dzīve. Tas bija pirmais impulss, lai Čīles WRC rallijā startētu ar Rally1 auto. Otrs impulss bija tas, ka pagājušajā gadā uzvarēju Čīles čempionātā. Šobrīd ir tas brīdis, kad braucu ātrāk nekā jebkad,'' tā pirms gaidāmās debijas ar Rally1 auto atzina Alberto Hellers.

Alberto Hellera automašīnas dizains

Tāpat debiju piedzīvos Luksemburgas braucējs Gregoirs Munsters, kurš kļūs par pirmo braucēju, kurš vienā sezonā WRC sacensībās startēs ar Rally1, Rally2 un Rally3 automašīnām.

Šī iespēja 24 gadus vecajam Munsteram ir pateicoties grieķu miljonāram Džordanam Serderidim.

''Tā ir neticama iespēja," par savu braukšanu ar Rally1 auto saka Greigoirs Munsters, kuram šo iespēju nodrošināja Serderidis. "Cerams, ka pēc [Čīles] mēs varēsim aizvadīt vēl kādu ralliju uz asfalta. Mērķis ir aizvadīt pa vienam rallijam uz katra seguma, lai uzzinātu, kāda ir sajūta, braucot ar Rally1."


Foto: Martín Graña

Munsters pasakās grieķu braucējam par doto iespēju: "Pateicoties Džordanam un M-Sport, piepildīsies mans dārgākais bērnības sapnis! Bez viņa es nebūtu šeit. Tā kā Serderidis pats brauc rallijā, viņš pārzina rallija pasauli un zina to, cik grūti nokļūt virsotnē bez atbalsta. Viņš man palīdzēja jau pagājušā gada sākumā, un esmu viņam bezgala pateicīgs.''

"Mēs iepazināmies Beļģijas čempionātā vairākos rallijos, un tieši tā mēs izveidojām savas attiecības. Tagad tās ir stiprākas nekā jebkad agrāk," nobeidz Munsters, kura šī gada labākais rezultāts WRC ir Sardīnijas rallijā, kur ar ''Ford Fiesta Rally2'' tika izcīnīta 11.vieta absolūti un 7.vieta WRC2 klasē.

Lai arī sportists, kurš ikdienā dzīvo Beļģijā, rallijā debitēja vien 2017.gadā, savā neilgajā karjerā sportists jau veicis vairāk nekā 110 rallijus. Piemēram, 2019.gadā sportists piedalījās 23 rallijos!

PIEDALIES RALLY BUHARIKI WRC PROGNOŽU SPĒLĒ
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png