profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ožjē apstiprina vēlmi arī nākamsezon turpināt startēt WRC

Go4speed 19.09.2023 - 17:38 Ožjē apstiprina vēlmi arī nākamsezon turpināt startēt WRC
Foto: Toyota Racing

Sebastjans Ožjē norādījis, ka arī nākamgad vēlas turpināt savu nepilna laika pasaules rallija čempionāta (WRC) programmu kopā ar ''Toyota'', paziņojot, ka "man nav īsta iemesla kaut ko mainīt".

Astoņkārtējais WRC čempions atteicās no pilna laika sezonas pēc tam, kad 2021. gadā kopā ar ''Toyota'' izcīnīja titulu, un kopš tā laika viņš WRC ir piedalījies atsevišķos posmos, turpinot startēt ''Toyota'' komandas sastāvā.

Nesen izskanēja runas, ka ''Hyundai'' veicot pārrunas ar Ožjē par viņa iespējamo pāreju uz ''Hyundai'', taču franču sportists, kurš šosezon uzvarējis trijos no sešiem WRC rallijiem, atzina, ka ir apmierināts ar savu pašreizējo pozīciju ''Toyota'', nosaucot izskanējušās runas par  baumām (pāriešanu uz ''Hyundai'').


Foto: Wojciech Gradzki

"Man nav nekā īpaša, ko paziņot. Nav noslēpums, ka esmu apmierināts ar to, ko šobrīd daru ar šādu programmu. Nav arī noslēpums, ka mēs veicam pārrunas, lai arī nākamsezon turpinātu līdzīgā veidā," iesāk Sebastjans Ožjē.

Reaģējot uz "Hyundai" spekulācijām, viņš piebilda: "Uzskatu, ka šajā sporta veidā vasarā ir nepieciešams mazliet runāt, taču uzskatu, ka šīs runas manā gadījumā bija baumas. Pazīstu daudzus cilvēkus "Hyundai", un, iespējams, varbūt bija kaut kāds sarunu sākums, jo es pats sev esmu menedžeris, tāpēc var gadīties, ka runāju ar cilvēkiem, jo tas neko nemaksā. Taču realitāte ir tāda, ka esmu apmierināts ar visu, kas man šobrīd ir, tāpēc man nav īsta iemesla kaut ko mainīt."

Atgādināsim, ka ''Toyota'' vadība jau iepriekš norādīja, ka neredz iemeslu, kāpēc tai mainīt savu pilotu sastāvu 2024. gadam. Lai gan pasaules čempions Kalle Rovanpera un Elfins Evanss vēl nav noslēguši līgumus uz nākamo sezonu, tiek uzskatīts, ka ar abiem braucējiem ir sāktas sarunas par līgumu. "Protams, nākamā gada plāni un diskusijas notiek visu laiku," tā Rovanpera. Tikmēr Evans, kurš šobrīd čempionāta kopvērtējumā no Rovanperas atpaliek par 33 punktiem, uz jautājumu par savu nākotni gan bija atturīgs, norādot, ka šajā sezonas posmā tas ir "atvērts tirgus".
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png