profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latvala: Hyundai mēģina mums 'nozagt' braucējus

Go4speed 28.08.2023 - 22:03 Latvala: Hyundai mēģina mums 'nozagt' braucējus
Foto: Valery Hache/AFP/Scanpix

Pasaules rallija čempionātā (WRC) vēl atlikuši četri posmi, tāpēc, tuvojoties sezonas izskaņai, ik pa laikam izskan dažādas runas par to, kur sportisti, kuriem šogad beigsies līgums, varētu turpināt savu karjeru.

Šobrīd braucēju tirgū ir skaidri zināms, ka Tjerī Noivils turpinās darbu Hyundai komandā, kuram ir līgums ar Korejas autoražotāju. Kā atklāja Toyota komandas vadītājs Jari-Mati Latvala, tad Hyundai veicot pārrunas ar viņa komandas braucējiem, tai skaitā arī ar Kalli Rovanperu.


Foto: João Ricardo Branco

Nesen mediji vēstīja, ka "Hyundai" rallija komanda izteikusi piedāvājumu arī Sebastjēnam Ožjē. "Mēs esam ieinteresēti nolīgt labus pilotus gan īstermiņā, gan ilgtermiņā," atzina "Hyundai" vienības vadītājs Sirils Abitebūls. Tikmēr Latvala piebilda, ka viņš ir pārliecināts, ka Ožjē paliks Toyota vienībā. "Zinu, ka Hyundai mēģina mums nozagt braucējus. Viņi vēlas labākos pilotus," tā Latvala.

Kā Latvala atklājis somu medijam MTV Urheilu, tad "Mēs risinam sarunas ar Kalli Rovanperu. Nekāds līgums vēl nav parakstīts, taču, manuprāt, lietas uz priekšu virzās labi. Man ir pozitīvas sajūtas,'' sacīja Latvala. "Iespējams, ka drīzumā viss tiks atrisināts. Kas attiecas uz pārējiem braucējiem, tad viss ir pilnīgi atvērts, bet ar Kalli viss ir nedaudz pavirzījies uz priekšu."
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png