profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ožjē apstiprina dalību Grieķijas WRC

Go4speed 07.08.2023 - 23:01 Ožjē apstiprina dalību Grieķijas WRC
Foto: Vladislav Maschl

Astoņkārtējais pasaules rallija čempions Sebastjans Ožjē apstiprinājis, ka nākamjā mēnesī startēs Grieķijas WRC rallijā.

Ožjē īsu brīdi (pēc trešā posma Meksikā) bija šī gada WRC kopvērtējuma līderis, taču šobrīd atrodas piektajā vietā kopvērtējumā, jo kopā ar stūrmani Vinsentu Landē viņš Toyota komandā aizvada nepilnu sezonu. Līdz šim Ožjē 2023. gadā ir piedalījies piecos no deviņiem rallijiem, un trīs no tiem uzvarējis, tostarp savā pēdējā startā Safari rallijā Kenijā.

Pēc aizvadītā rallija Ožjē sociālajos tīklos, apsveicot Elfinu Evansu un Skotu Martinu ar uzvaru, atklāja, ka nākamais viņa starts būs Akropoles rallijs (7.-10. septembris).


Foto: Rally Cow

"Atkal ļoti lepojos ar savu komandu. Ļoti labi padarīts darbs un fantastisks rezultāts! Īpaši apsveicu Evansu un Martinu, kā arī ļoti priecājos par Takamoto Katsutu un Āronu Džonstonu ar izcīnīto goda pjedestālu. Uz drīzu tikšanos Grieķijā," raksta Ožjē.

Ožjē starts Grieķijā nozīmē, ka Katsuta netiks reģistrēts ražotāju punktiem, kā tas bija pēdējos divos posmos Igaunijā un Somijā.

Tikmēr Hyundai apstiprinājis, ka Grieķijā pie Hyundai i20 N Rally1 stūres atgriezīsies Dani Sordo.

"Mēs pēc pelnītā pārtraukuma ar nepacietību Grieķijas rallijā gaidām atpakaļ Dani Sordo kopā ar Esapeku Lapi un Tjerī Noivilu," sacīja Hyundai komandas vadītājs Sirils Abitebouls.

Līdz ar to Akropoles rallijā sacentīsies desmit Rally1 automašīnas, jo Džordans Serderidis savā mājas sacensībās startēs ar trešo Ford Puma Rally1 automašīnu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png