profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport: Mēs neesam miljonu jūdžu attālumā no pārējiem

Go4speed 30.06.2023 - 23:27 M-Sport: Mēs neesam miljonu jūdžu attālumā no pārējiem
Foto: wrc.com

Smagu Kenijas WRC ralliju aizvadīja M-Sport Ford komanda. Ots Tanaks, pārsitot divus riteņus, finišēja sestajā vietā, bet viņa komandas biedrs Pjers-Luī Lubērs, cīnoties gan ar tehniskām problēmām, pārsistu riepu un savām kļūdām, finišēja septītajā vietā.

"Kopumā lielisks Safari rallijs ar daudz kaislīgiem līdzjutējiem un cilvēkiem, kuri acīmredzami mīl ralliju. Pagaidām šī sezona ir bijusi mazliet sarežģīta, tāpēc nākamajā rallijā mums jāatrod mazliet ātruma, jo nākamajos rallijos viss būs atkarīgs tieši no ātruma," pēc rallija teica Ots Tanaks, kurš Safari rallijā divos dopos uzrādīja ātrāko laiku.

Tikmēr komandas boss Ričards Mileners piebilda, ka Ford Puma Rally1 automašīnai joprojām ir spējas sasniegt labus rezultātus.


Foto: Jakub Pojmicz

"Kenijas WRC bija lielisks un traks rallijs. Esam satikuši lieliskus cilvēkus un redzējuši apbrīnojamus fanus. Rallijs mums bija diezgan grūts. Diemžēl piektdien abiem puišiem cīņa par kādu pjedestāla pozīciju bija beigusies. Taču mēs ieguvām Power Stage punktus, kā arī kopvērtējumā sesto vietu Tanakam. Mēs neesam miljonu jūdžu attālumā no pārējiem. Temps Power Stage posmā parādīja, ka automašīnai joprojām ir spējas sasniegt labus rezultātus. Runājot par tehniso uzticamību, mums bija labs rallijs. Mums noteikti nebija nevienas no lielākajām problēmām, kādas bija dažiem citiem.''

Komandas boss nedomā, ka šobrīd viss ir tik tumšs, kā tas izskatās. ''Tagad no viena gada smagākā rallija mēs pārsēžamies uz plūstošāko un ātrāko rallija, Ota Tanaka mājas posmu Igaunijā. Aizvadīta nedaudz smaga nedēļas nogale, bet mēs visi joprojām esam motivēti labi startēt un mēģināt saglabāt cīņu par titulu. Ots un Martins joprojām ļoti aktīvi iesaistās cīnā par čempiontitulu. Nesaku, ka viss ir ideāli, bet tiešām nedomāju, ka viss ir tik tumšs, kā tas izskatās. Mēs zinām, ka mums ir daudz darāmā, un mēs pie tā strādājam."
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png