profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Igaunijas un Somijas WRC rallijus būs iespējams apmeklēt ar vienu ieejas biļeti

Go4speed 23.05.2023 - 14:31 Igaunijas un Somijas WRC rallijus būs iespējams apmeklēt ar vienu ieejas biļeti
Foto: Andrei Ozdoba

Pirmo reizi vēsturē ar vienu ''Rally Pass'' biļeti būs iespējams apmeklēt divus WRC posmus - WR ''Rally Estonia'' 20.-23. jūlijā un ''Secto Rally Finland'' 3.-6. augustā, portālu Go4speed informēja pasākumu organizatori. Šī pasākuma nosaukums ir ''Čempionu cīņa'', kurā tad noskaidrosies, kurš no čempioniem (Ots Tanaks vai Kalle Rovanpera) uzvarēs leģendārajā šīs paaudzes rallija cīņā.

Šodien notika īpaša preses konference, kurā klātesošie tika iepazīstināti ar abu WRC posmu unikālo sadarbību. ''EST-FIN RALLY PASS'' ieejas biļete būs pieejama no 26. maija plkst. 10:00 ''Rally Estonia'' tīmekļa vietnē, ''Secto Rally Finland'' tīmekļa vietnē un Tallink kanālos.

WRC ''Rally Estonia'' komercdirektors Tarmo Hobe: "Tieši šobrīd visā WRC seriālā ir ļoti unikāla situācija, kad divās kaimiņvalstīs notiek gan WRC posms, gan Igaunijas un Somijas labākie braucēji Ots Tanaks un Kalle Rovanpera neatlaidīgi sacenšas, lai izcīnītu šī gada čempiontitulu. Rallijs abās valstīs ir ļoti populārs, var pat teikt, ka igauņi un somi ir īsta rallija nācija. Papildu satraukumu piešķir fakts, ka Otam Igaunijā ir viena uzvara, bet Kallem - divas, taču Somijas sacensībās Ots ir uzvarējis trīs reizes, kamēr Kalle cer drīzumā atklāt savu uzvaru rēķinu savā dzimtenē. Gan Tartu, gan Jiveskilā ir satriecoši skaista daba, un tā ir lieliska iespēja atklāt, ko šīs valstis var piedāvāt, un izbaudīt adrenalīna pilnas sacensības. Aicinām visus Igaunijas un Somijas līdzjutējus ierasties uz posmiem un ņemt līdzi savus karogus, lai tā būtu neaizmirstama Čempionu cīņa!".

''Secto Rally Finland'' rīkotāja galvenais darbības direktors Markuss Hakinens. ''Ideja par šo unikālo EST-FIN sadarbības iespēju radās jau pagājušā gada ''Secto Rally Finland'' laikā, bet pēc Kalles uzvaras pasaules čempionātā kļuva skaidrs, ka, ja šāda veida kopīga rallija caurlaide tiks piedāvāta skatītājiem, tad īstais laiks tam ir tagad. Esam ļoti gandarīti, ka mūsu igauņu kolēģi bija ļoti sajūsmināti par ideju par šo pilnīgi jauna veida sadarbību visā WRC seriālā. Tagad mūsu rokās ir produkts, kas abu ralliju uzticīgajiem līdzjutējiem piedāvā, kā mēs sakām Somijā: "Vairāk nekā rallijs", bet šajā gadījumā vairāk nekā dubultā.''

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png