profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Tanaks: Ir vērojami uzlabojumi, bet šobrīd tikai brīžiem

Go4speed 02.05.2023 - 12:14 Tanaks: Ir vērojami uzlabojumi, bet šobrīd tikai brīžiem
Ots Tanaks. Foto: Dirtfish

Ne pirmo reizi šogad redzēts, ka igauņu sportista Ota Tanaka temps rallijos svārstās. Tas bija novērojams arī Horvātijas WRC rallijā, kur vienu brīdi Tanakas varēja cīnīties par ātrākajiem laikiem dopos, bet citos ātrumposmos igauņu sportists ievērojami zaudēja saviem konkurentiem. Piemēram, otrās dienas otrā apļa pirmajos divos dopos Tanaks bija otrais un pirmais, bet nākamajos divos dopos igauņu braucējs ieņēma piekto un sesto vietu, attiecīgi zaudējot 11 un 14 sekundes.

Pēc aizvadītā rallija, kurā Tanaks izcīnīja otro vietu, igauņu sportists atzina, ka viņam ir grūti atrast Puma automašīnas "patīkamo punktu". Uz Dirtfish žurnālista piebildi, ka automašīnas tempā ir vērojami uzlabojumi, Tanaks atbildēja, ka ''Jā, ir, bet šobrīd tas ir tikai brīžiem. Un tas notiek ļoti īsā laika posmā. Ir grūti atrast Puma automašīnas "patīkamo punktu". Bija daži ātrumposmi, kad mēs jutām, ka atkal sacenšamies, bet vienmēr bija kaut kas, kas mūs beigās atkal nogāza. Bija diezgan daudz garas naktis servisparkā. Taču ir dažas daudzsološas lietas, taču bez tā noteikti ir daudz darāmā, lai apkopotu visu paketi, lai mēs būtu konsekventi un uzticami visas nedēļas nogales garumā,'' saka Ots Tanaks.


Foto: Honza Froněk

Nevar noliegt, ka, ja Puma automašīna atrodas īstajā "logā", tad šis auto var būt viens no ātrākajiem automobiļiem, ja ne pats ātrākais čempionātā. Tanaks kārtējo reizi mudinājis savu komandu ātri atrisināt esošās problēmas, pirms konkurenti čempionātā kļūs nesasniedzami.

"Līdz šim kaut kā mums ir izdevies palikt cīņā ar konkurentiem, kas lielākoties ir bijis pozitīvi. Taču esmu diezgan pārliecināts, ka tā tas nepaliks mūžīgi, ja neatradīsim kādu reālu veiktspēju, ar kuru mēs varēsim cīnīties par čempiontitulu. Redzēsim, kas notiks tālāk. Esmu pārliecināts, ka puiši M-Sport bāzē noteikti ir motivēti to paveikt.''

Kopvērtējums:
1. 
flag 
S.Ožjē  69
2. flag E.Evans  69
3. flag K.Rovanpera  68
4. flag O.Tanaks 65
5. flag T.Noivils 58
6. flag E.Lapi 31
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png