profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Emocionālajā Horvātijas WRC treniņā ātrākais Rovanpera (VIDEO)

Go4speed 20.04.2023 - 16:13 Emocionālajā Horvātijas WRC treniņā ātrākais Rovanpera (VIDEO)
Foto: TGR_WRC

Ar 3,65 kilometrus garo treniņa ātrumposmu ceturtdien startēja Horvātijas WRC rallijs. Ātrāko laiku savā trešajā iebraucienā uzrādīja Kalle Rovanpera, kuram 0,8 sekundes zaudēja Ots Tanaks un Sebastjans Ožjē. Neveiksmīgi treniņi Elfinsam Evansam, kuru pirmajā iebraucienā piemeklēja tehniskas problēmas. Turpinājumā Evans trasē vairs nedevās.

Starp RC2 klases automašīnām ātrākais bija čehu sportists Eriks Cais, kuram 0,2 sekundes zaudēja Olivers Solbergs. Trešais – Joans Rosels. Aiz viņiem sekoja Gas Grīnsmits un Nikolajs Grjazins, kuri veica tikai divus braucienus. Jāatzīmē, ka Top 5 braucējus šķīra tikai 0,7 sekundes.


Foto: Esapekka Lappi Rally

Jāatzīmē, ka pirmais Shakedown brauciens vairākiem sportistiem bija ļoti emocionāls. ''Mums ir ļoti žēl par to, kas ir noticis. Visiem šīs brīvdienas būs ļoti smagas, bet mums kā komandai ir jābūt ļoti stiprai. Mēs esam rallija ģimene, mums jābūt stipriem un jāiet uz priekšu. Mums ir jācenšas izbaudīt šis rallijs, un tas ir tas, ko Kreigs Brīns arī gribētu. Ceram uz labu rezultātu priekš Brīna. Tas ir mērķis,'' tā Tjerī Noivils.

''Ir smagi. Nomācoši. Mums visiem ir smagi. Iekšā ir tukšuma sajūta. Taču es Brīna mammai Džekijai apsolīju smaidu. Kad bijām pagājušajā svētdienā ciemos, no viņiem staroja pozitīva enerģija. Viņi ir jauki cilvēki. Man bija liels prieks satikt viņus un būt tur. Paldies jums par to. Mums jāiet uz priekšu un arī jums jāiet uz priekšu,'' ar smaidu uz lūpām pēc finiša teica Ots Tanaks. Kā atzina komentētāja Beksa Viljamsa, tad dienā, kad viņa un WRC braucēji bija ciemos pie Brīna ģimenes, tā esot prasījusi Tanakam, lai viņš rallija laikā smaida, un Tanaks apsolīja, ka to darīs.


Īpaši emocionāls bija Esapeka Lapi. Uz žurnālistes teiktā, ka mašīna izskatās lieliska un, ka Kreigam tā noteikti patiktu, emocionālais Lapi ar asarām acīs teica: ''Jā, mašīna izskatās vienreizēja un puiši paveica satriecošu darbu... Pēc finiša trīcēju, un ne jau tāpēc, ka braucu ātri, bet... Jā, katrs šo lietu uztver savādāk, bet man tas ir smagi, ļoti smagi,” ar asarām acīs teica Brīna komandas biedrs Lapi.


Īstās cīņas sāksies piektdien, kad sportisti veiks pirmos astoņus dopus (130 km).

PIEDALIES RALLY BUHARIKI WRC PROGNOŽU SPĒLĒ!

Treniņu rezultāti:


Shakedown:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png