profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Godinot Brīnu, Horvātijas WRC rallijā būs vairākas izmaiņas

Go4speed 19.04.2023 - 18:22 Godinot Brīnu, Horvātijas WRC rallijā būs vairākas izmaiņas
Hyundai automašīnas dizains, godinot Brīnu. Foto: wrc.com

Horvātijas WRC rallija rīkotāji atklājuši, kā viņi plāno godināt Kreigu Brīnu. Īru sportistam šonedēļ bija paredzēts startēt Horvātijas rallijā, taču pēc pagājušajā ceturtdienā avārijā gūtajām traumām Brīns diemžēl gāja bojā.

Nesen ''Hyndai Motorsport'' komanda paziņoja, ka tā, neskatoties uz traģisko atgadījumu, šonedēļ (20.-23. aprīlī) ar divām automašīnām piedalīsies FIA pasaules rallija čempionāta ceturtajā posmā Horvātijas WRC rallijā. Zināms, ka Kreiga piemiņai mašīnas dizainā tiks izmantotas Īrijas karoga krāsas.


Foto: Pepi Lauda

Tomēr arī sacensības tiks veltītas 33 gadus vecā sportista piemiņai. Visām 56 ekipāžām, kas piedalīsies rallijā, uz automobiļa durvīm būs melna uzlīme, lai izrādītu cieņu Brīnam.


Pasaules rallija čempionāta dalībnieki - komandas, ekipāžas, organizatori, amatpersonas un plašsaziņas līdzekļu pārstāvji, kuri vēlēsies izrādīt cieņas apliecinājumu, ceturtdienas pēcpusdienā plkst. 16.30 tiks aicināti pulcēties pie lielā ekrāna Zagrebas servisa parkā, lai ieturētu klusuma brīdi un kopīgi nofotografētos. Pēc tam vēlāk svinīgajā starta ceremonijā notiks vēl viens klusuma brīdis, kur brīdī, kad Brīnam bija jāšķērso starta rampa, tiks atskaņots videoieraksts.

Foto: motorsportforums.com

Klusuma brīdis būs arī rallija noslēgumā svētdien, televīzijas tiešraides laikā uz goda pjedestāla.

Sagaidāms, ka arī servisa parka dalībnieki nēsās melnas aproces.


Foto: FIA Junior WRC


Foto: M-Sport

Brīna bēres notika otrdien netālu no viņa ģimenes mājām Īrijā. Bēres apmeklēja vairāki WRC ģimenes locekļi, tostarp stūrmanis Džeims Fultons, ilggadējais Brīna stūrmanis Pols Neigls, mediju pārstāvji, kā arī Dani Sordo, ar kuru Brīns šosezon dalīja trešo Hyundai automašīnu. Tikmēr ekipāžas, kuras piedalīsies šajā nedēļas nogalē gaidāmajā rallijā, nedēļas sākumā apmeklēja Brīna ģimenes mājas, lai izrādītu cieņu savam zaudētajam kolēģim un draugam.


Foto: wrc.com

Jāpiebilst, ka, solidarizējoties ar Hyundai komandu, Toyota paziņoja, ka šajā rallijā par punktiem cīnīsies tikai divas ekipāžas (Sebastjans Ožjē un Kalle Rovanpera), bet Elfins Evans, kurš arī sākotnēji bija nominēts cīņā par punktiem ražotāju ieskaitē, cīnīsies par punktiem individuālajā ieskaitē.

PIEDALIES RALLY BUHARIKI WRC PROGNOŽU SPĒLĒ!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png