profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Rovanpera: Varat paļauties uz manu atbalstu, palīdzot Jums kopīgi sarīkot WRC posmu

Go4speed 18.02.2023 - 13:23 Rovanpera: Varat paļauties uz manu atbalstu, palīdzot Jums kopīgi sarīkot WRC posmu
Kalle Rovanpera

Piektdien atjaunotajā Rīgas Cirka ēkā īpašā prezentācijas pasākumā tika publiski apstiprināts, ka Latvija ir izpildījusi visus tai izvirzītos priekšnoteikumus, lai starptautisku autosporta sacensību rīkotājs Latvijā RA Events paplašinātu sadarbību ar FIA Eiropas rallija čempionāta un FIA pasaules rallija čempionāta rīkotājorganizāciju WRC Promoter, ļaujot Latvijai kļūt par FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) rīkotājvalsti un turpināt darbu pie 2024. gada WRC posma Tet Rally Latvia sarīkošanas.

Atminoties laiku, kad savu autosportista karjeru tieši Latvijā uzsāka patreizējais FIA pasaules rallija čempions, īsu, bet emocionālu videouzrunu klātesošajiem viesiem un Latvijas rallija sabiedrībai, veltīja Kalle Rovanpera:

Kalle Rovanpera - 2016.gadā Rally Aluksne izcīnīja savu pirmo uzvaru karjerā, bet 2022.gadā viņš 22 gados kļuva par jaunāko WRC čempionu vēsturē!

''Vispirms, vēlos Jūs visus apsveikt ar šo lielisko jaunumu. Kā Jums zināms, Latvijai bijusi ļoti nozīmīga loma manā karjerā, jo jūs sniedzāt man iespēju uzsākt rallija karjeru laikā, kad nekur citur man tas nebija ļauts. Liels Jums paldies par to! Jūs mani atbalstījāt laikā, kad man tas bija nepieciešams visvairāk, un tagad varat paļauties uz manu pilnu atbalstu, palīdzot Jums jūsu ceļā kopīgi sarīkot jauku WRC posmu. Ar lielu nepacietību un degsmi gaidu iespēju atgriezties Latvijā, lai pieņemtu jaunus izaicinājumus sev zināmajos Latvijas ceļos, nu jau atrodoties pie Rally1 automašīnas stūres. Uz drīzu tikšanos Latvijā!'' savu prieku par izskanējušajiem jaunumiem neslēpa Kalle Rovanpera, kurš divkārt kļuvis arī par Latvijas rallija čempionu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png