profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Noivils: Hyundai komandas pavēlei ir skaidrs vēstījums

Go4speed 16.02.2023 - 13:32 Noivils: Hyundai komandas pavēlei ir skaidrs vēstījums
Tjerī Noivils

Beļģu rallija braucējs Tjerī Noivils, kurš Zviedrijas WRC izcīnīja trešo vietu, uzskata, ka Hyundai komandas pavēle, lai viņš un Kreigs Brīns apmainītos pozīcijām pirms Zviedrijas rallija noslēdzošā ātrumposma, ir vēstījums par komandas šā gada pieeju.

Atgādināsim, ka pirms noslēdzošā ātrumposma Hyundai lūdza Brīnam apzināti novēloti iebraukt pārgrupēšanās zonā pirms noslēdzošā ātrumposma, lai viņam tiktu piemērots desmit sekunžu sods. Šis sods nozīmēja, ka Brīns atkrīt uz trešo vietu aiz Noivila, ļaujot Noivilam palielināt savu punktu skaitu cīņā par braucēju čempiontitulu.


Foto: Thierry Neuville

Taču komandai šis plāns izgāzās, jo Brīns noslēdzošo ātrumposmu pabeidza par 1,8 sekundēm ātrāk nekā komandas biedrs, kurš pieļāva nelielu kļūdu. Kopvērtējumā Noivils atkrita atpakaļ uz trešo vietu, no Brīna atpaliekot tikai 1,3 sekundes.

Lai gan stratēģija neizdevās pēc plāna, Noivils uzskata, ka tā parāda skaidru nodomu par to, kā Hyundai šogad plāno uzvarēt čempionātā.

"Es domāju, ka Hyundai parādīja plānu un to, kāds ir vēstījums," portālam Dirtfish sacīja Tjerī Noivils, kurš pirms rallija slimības dēļ izlaida testus, kā arī rallija laikā beļģu sportists startēja apslimis. "Jā, protams, beigās mēs varbūt netikām galā ar to, ko gribējām, taču esmu apmierināts ar trešo vietu, un Kreigs pelnīti izcīnīja savu otro vietu."


Foto: Vladislav Maschl

"Tā ir daļa no komandas centieniem, un mūsu mērķi ir skaidri parādīti. Kreigs arī zina, ka viņš ir tādā pozīcijā, ka neveic pilnu čempionātu. Viņš ir šeit, lai palīdzētu komandai, kad vien viņi to lūdz. Es saņēmu iespēju, bet šoreiz nebiju spējīgs to izmantot pēc iespējas labāk. Tomēr, neraugoties uz apstākļiem, mums bija fantastiska nedēļas nogale," nobeidz Noivils, kurš piebilda, ka šajā rallijā viņš nebija pietiekami labi sagatavojies.

Rallija rezultāti:


Kopvērtējums:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png