profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ožjē startēs Meksikas WRC rallijā un dosies pēc kārtējā rekorda

Go4speed 25.01.2023 - 00:33 Ožjē startēs Meksikas WRC rallijā un dosies pēc kārtējā rekorda
Foto: Honza Fronek

Montekarlo WRC rallija uzvarētājs un rekordists Sebastjans Ožjē atzinis, ka viņa nākamais starts pasaules rallija čempionātā būs Meksikā, kas būs čempionāta trešais posms. Ožjē otro gadu pēc kārtas aizvada nepilnas sezonas WRC čempionātu, šogad dalot ''Toyota GR Yaris Rally1'' automašīnu ar Takamoto Katsuta.

Jāpiebilst, ka Ožjē atgriešanās Meksikas rallijā lielā mērā bija gaidāma, ņemot vērā Ožjē vēsturi un sasniegumus šajās sacensībās un Katsutas pieredzes trūkumu (Japāņu sportists šajā rallijā vēl nav startējis). Tieši Meksikas rallijs bija Ožjē pirmais posms viņa WRC karjerā. Pavisam kopā franču sportists šajā rallijā uzvarējis sešas reizes, tikpat cik Sebastjans Lēbs, tāpēc uzvaras gadījumā Ožjē kļūs par panākumiem bagātāko pilotu Meksikas rallijā.


Foto: Vladislav Maschl

''Zviedrijas WRC nestartēšu, bet domāju, ka visi to zināja. Tas nav īsti noslēpums, ko paziņoju, bet nākamais posms, kurā startēšu, būs Meksikā. Tas ir rallijs, kas man vienmēr ir paticis un kas pēc diviem Covid gadiem atgriezies kalendārā, tāpēc tā bija pašsaprotama izvēle gan no manas puses, gan no komandas. Meksikas grants rallijā vienmēr esmu uzrādījis labus rezultātus, tāpēc starp Montekarlo un Meksikas ralliju nebūs pārāk ilgs laiks,'' tā čempionāta kopvērtējuma līderis Sebastjans Ožjē.

Meksikas rallijs notiks no 16. līdz 19. martam.

Kopvērtējums:


Meksikas rallija uzvarētāji:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png