profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Klāt 'Rally Buhariki' WRC prognožu spēle

Go4speed 18.01.2023 - 19:06 Klāt 'Rally Buhariki' WRC prognožu spēle
Foto: Rally Buhariki

Jau ceturtdienas vakarā ar pirmajiem diviem ātrumposmiem Montekarlo startēs jaunā WRC rallija sezona, kas arī šogad solās būt īpaši aizraujoša.

Lai sekošanu rallijam padarītu vēl aizraujošāku, portāls Go4speed sadarbībā ar SIA "Energo Partneris", Zvērinātu advokātu biroju "Artura Lielgalvja advokātu birojs" un draugu apvienības "Rally Buhariki" otro gadu pēc kārtas piedāvā Rally Buhariki WRC prognožu spēli.

Arī šogad 'Rally Buhariki' WRC prognožu spēlē pavisam kopā būs 13 kārtas (par katru posmu sava kārta), kur katrā kārtā tiks uzdoti 11 vai vairāk jautājumi. Par prognožu spēles kopvērtējuma uzvarētāju kļūs tas lietotājs, kurš iegūs visvairāk punktus visas sezonas garumā. Lai kvalificētos cīņai par kopvērtējuma balvām, dalībniekam ir jāiesniedz savas prognozes vismaz par 10 no 13 WRC rallija prognožu spēles posmiem. Lai piedalītos prognožu spēlē, jābūt reģistrētam Go4speed lietotājam.

Pirmās vietas ieguvējs savā īpašumā iegūs 200 eiro vērtu dāvanu karti, otrās vietas ieguvējs 150 eiro lielu dāvanu karti, bet trešajai vietai pienāksies 100 eiro vērtīga dāvanu karte.

''Kopš pagājušajā gadā nolēmām atjaunot WRC prognožu spēli, neesam to nožēlojuši ne mirkli. Bija patīkami kopvērtējumā cīnīties gan ar citām benzīngalvām, gan arī ar mūsu ''Rally Buhariki'' draugiem savstarpējā cīņā, kur kaislības brīžiem sita augstu vilni. Arī šogad, lai rallija vērošanu padarītu tikpat interesantu kā pērn, nolēmām turpināt rīkot šo prognožu spēli. Novēlu visiem dalībniekiem veiksmi un lai uzvar atjautīgākais un veiksmīgākais,” portālam Go4speed stāsta SIA "Energo Partneris" valdes priekšsēdētājs Raivis Ozoliņš.

''Pateicoties šai prognožu spēlei, 2022.gada sezonā WRC rallija vērošana pie TV ekrāniem bija vēl aizraujošāka, jo sanāca sekot ne vien oficiālajiem rezultātiem, bet arī savām un draugu prognozēm. Bieži vien gan pirms rallija, gan pēc rallija mums savā starpā izvērtās veselīgas un interesantas diskusijas par to, kurš un ko prognozēja. Lai turpinātu iesākto, esam gatavi turpināt šo prognožu spēli, kur šogad mums katram noteikti mērķis būs pacīnīties par augstāku vietu kopvērtējumā, jo redzot, kā prognožu spēlē veicas citiem, saprotam, ka mums vēl ir kur pielikt,” stāsta "Artura Lielgalvja advokātu birojs" Zvērināts advokāts Arturs Lielgalvis.

Atgādināsim, ka 2022.gadā pavisam kopā vismaz vienu prognozi izteica 152 portāla Go4speed lietotāji, no kuriem 28 lietotāji savas prognozes izteica visās 13 kārtās. Cīņa par uzvaru izvērtās sīva, kur veiksmīgākais bija lietotājs ''Rihards'', kurš par 0,70 punktiem apsteidza lietotāju ''rihardsbronics''. Trešā vieta lietotājam ''Armando''.

'Rally Buhariki' WRC prognožu spēles noteikumi ir atrodami ŠEIT, bet pieteikt prognozi līdz 19.janvāra plkst. 21:04 var ŠEIT.

Veiksmīgas visiem prognozes!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png