profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport paziņo Ota Tanaka pirmo komandas biedru

Go4speed 15.12.2022 - 17:10 M-Sport paziņo Ota Tanaka pirmo komandas biedru
Foto: M-Sport

Franču rallija braucējs Pjērs-Luī Lubērs nākamajā sezonā startēs M-Sport Ford komandas sastāvā. Lubērs, kurš pirmo reizi savā karjerā aizvadīs pilnu WRC sezonu, būs Ota Tanaka komandas biedrs un cīnīsies par punktiem ražotāju ieskaitē. Jāpiebilst, ka Lubēra stūrmanis būs bijušais Tjerī Noivila stūrmanis Nikolā Žilsū.

Atgādināsim, ka Lubērs M-Sport komandai pievienojās pagājušajā gadā, startējot atsevišķos rallijos ar ''Ford Puma Rally1'' automašīnu. 25 gadus vecā sportista labākais rezultāts bija divas ceturtās vietas (Grieķijā un Sardīnijā).

"Man tas ir sapņa piepildījums, par ko esmu sapņojis kopš bērnības. Aizvadīt savu pirmo pilno sezonu un katru nedēļas nogali nodarboties ar savu galveno dzīves kaislību ir kaut kas patiesi fantastisks,'' iesāk Pjērs-Luī Lubērs, kurš 2019.gadā kļuva par WRC2 čempionu.


Foto: Jakub Nazim

"Zinot, ka aizvadīšu pilnu sezonu, atbrīvo mani no spiediena, jo zinu, ka man būs 13 sacensības, kas dod man iespēju parādīt visu savu potenciālu. Tas dod man iespēju augt un mācīties. 2023. gadā mans vissvarīgākais mērķis būs finišēt visus rallijus, gūt pieredzi un iemācīties, lai zinātu, kur varam braukt ātrāk, bet kur braukt uz maksimumu.''

"Būt komandas oficiālam braucējam un krāt punktus ražotāju ieskaitē ir tas, ko vienmēr esmu vēlējies. Esmu ļoti gandarīts, ka M-Sport man šādi tic. Liels paldies Malkolmam Vilsonam un Ričam Milineram, kuri manā labā ir paveikuši fantastisku darbu. Man ir liels prieks atkal sadarboties ar M-Sport. Strādāt kopā ar Otu kā komandas biedram ir kaut kas ļoti īpašs."

Piektdien, iespējams, tiks paziņots komandas trešais braucējs, jo piektdien noslēdzas dalībnieku pieteikšanās Montekarlo WRC rallijam.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png