profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport: Vienošanās ar Lēbu par startēšanu Montekarlo WRC būs finansiāli sarežģīta

Go4speed 13.12.2022 - 00:04 M-Sport: Vienošanās ar Lēbu par startēšanu Montekarlo WRC būs finansiāli sarežģīta
Foto: Honza Fronek

M-Sport komandas vadītājs Ričards Milleners atklājis, ka būs grūti panākt vienošanos, kas ļautu Sebastjanam Lēbam janvāra vidū piedalīties pasaules rallija čempionāta atklāšanas posmā Montekarlo.

Lēbs ar M-Sport komandu šosezon aizvadīja daļēju WRC programmu, ko viņš papildināja ar veiksmīgiem startiem pasaules rallijreida čempionātā un "Extreme E" sacensībās. Šobrīd M-Sport komanda turpina darīt visu, lai panāktu vienošanos ar deviņkārtējo WRC čempionu, kurš šogad Montekarlo WRC posmā izcīnīja savu astoto uzvaru šajā rallijā, kā arī 80. uzvaru WRC karjerā.

Milleners portālam motorsport.com apstiprināja, ka komanda vēlētos papildināt savas rindas ar Lēbu 2023. gada sezonā, taču tikai tad, ja tas pārāk daudz neprasīs komandas resursus. Pieteikšanās nākamā gada Montekarlo rallijam noslēgsies piektdien.

"Protams, mēs gribētu, lai Sebs brauc ar mūsu mašīnu, bet, manuprāt, tas Montekarlo rallijā būs grūti. Taču mēs turpināsim darīt visu, lai tas izdotos," iesāk Ričards Milleners.


Foto: Vladislav Maschl

"Šobrīd mums visi resursi ir jāiegulda Tanakā, un tur mums ir jābūt reālistiem. Lēba piesaistīšanai svarīgākais ir finansējuma jautājums. Lai mūsu komandā brauktu divi augstākā līmeņa braucēji, tas prasa lielu cenu. Nav jēgas uz sevi izdarīt lielu spiedienu. Ja mēs dodamies cīņā par čempiontitulu ar vienu cilvēku, tad mēs jau esam skaidri pateikuši, ka tas būs Ots. Lai arī mēs ļoti vēlamies Sebu mūsu automašīnā un labprāt vēlētos viņu redzēt komandā, mums ir jāatrod iespējas, kur mēs to varam izdarīt ar atbilstošiem resursiem."

Lai arī šobrīd vēl nav zināms, kuri piloti vēl startēs M-Sport komandas sastāvā, tiek ziņots, ka M-Sport, visticamāk, turpinās startēt Pjērs-Luī Lubērs, kā arī turpinās sarunas ar Gasu Grīnsmitu. Tikmēr Adrians Formo savu karjeru varētu turpināt WRC2 klasē.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png