profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Oficiāli: Tanaks atgriežas M-Sport komandā

Go4speed 07.12.2022 - 13:01 Oficiāli: Tanaks atgriežas M-Sport komandā
Ots Tanaks un Malkolms Vilsons

2019.gada pasaules rallija čempions Ots Tanaks ir noslēdzis līgumu ar M-Sport komandu par startēšanu tās sastāvā 2023.gadā. Tanaks pēc Japānas rallija nedēļu pavadīja kā brīvais aģents, līdz viņš noslēdza līgumu ar M-Sport izpilddirektoru Malkolmu Vilsonu un komandas vadītāju Ričardu Milleneru. Pagājušās nedēļas beigās Ots pirmo reizi Anglijas ziemeļos testēja Ford Puma Rally1, ar kuru viņš brauks nākamgad.

DirtFish informācija liecina, ka Tanaka un viņa stūrmaņa Martina Jarveojas līgums ir noslēgts uz vairākiem gadiem.

Sarunām tuvs avots DirtFish pastāstīja: "Varu teikt, ka sarunas ir aizņēmušas ilgāku laiku nekā pirmajā reizē, kad Ots pievienojās M-Sport, taču šis darījums ir tāds, kas būs izdevīgs abām pusēm. Satraukums ap M-Sport ir milzīgs; Tanaks vienmēr ir ticis uzskatīts par vienu no savējiem, un šis darījums lielā mērā ir rallija pazudušā dēla atgriešanās."

''M-Sport ir vieta, kas izaudzināja mani kā pilotu un deva man visas smagās mācības un pieredzi, lai kļūtu par pasaules rallija čempionu augstākajā līmenī. Pēc kļūšanas par pasaules čempionu neesmu spējis aizstāvēt titulu, un es nespēju ar to samierināties. Ar Malkolmu esam daudz diskutējuši, un mums noteikti ir kopīgas ambīcijas.''

''Tas mums būs liels izaicinājums, taču es pazīstu Dovenbijas cilvēkus. Zinu, uz ko viņi ir spējīgi. Ar viņu degsmi, atdodot visu, ko viņi spēj, mēs varam cīnīties par čempiontitulu. Esmu priecīgs, ka atgriežos ''M-Sport Ford World Rally Team'' sastāvā, un nākamgad mēs atdosim visus spēkus,'' tā Ots Tanaks.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png